Iulia Albu a comentat marți ținutele diferitelor vedete din showbiz-ul românesc în cadrul rubricii ”Marțea cu Iulia Albu”. De această dată au intrat în vizorul criticului de modă mai multe celebrități, printre care și Anna Lesko, toate fiind îmbrăcate în costume de baie.

De menționat este faptul că  rubrica ‘Marțea cu Iulia Albu’ pune pe jar toți telespectatorii când vine vorba despre ținutele vedetelor expuse în mediul virtual.

Cătălin Măruță a rămas surprins însă de faptul că, Anna Lesko a fost lăudată de Iulia Albu pentru ținuta ei. Mai exact, criticul de modă a declarat că apreciază foarte mult un anumit detaliu la artistă.

„Am început cu Anna Lesko, tuturor vă place Anna Lesko. Chiar și mie îmi place. Îmi place că mereu ea are ceva rusesc. (…) Biata femeie nu are și când se duce la duș ceva rusesc, în afară de faptul că este rusoaică.”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu l-a surprins pe Cătălin Măruță 

Pe lângă Anna Lesko, în vizorul Iuliei Albua a intrat și Bianca Drăgușanu, care a fost de asemenea lăudată. Mai exact, criticul de modă a susținut că aceasta se află într-o zonă vestimentară ce i se potrivește perfect, subliniind faptul că i-ar sta bine în orice și face câteva alegeri stilistice foarte bune.

„Mie nu îmi plac aceste costume cu brand-ul la vedere, dar există persoane care le pot purta. Este o doză de kitsch pe care ți-o poți asuma. Ei îi vine bine, este imaginea pe care și-a creat-o. Ea este într-o zonă a ei și atât. I-ar sta bine în orice. (…) În general ea poartă doar ochelari de brand, ceea ce este un lucru bun.”, a mai transmis Iulia Albu.

Inna a fost și ea luată în vizor de disignerul vestimentar. Artista a optat pentru o piesă cu mâneci lungi, care a fost apreciată de iulia Albu. Totuși, ea a adăugat că oricine se poate bronza cum vrea, însă când vine vorba de poze, oricine poate opta pentru un artificiu stilistic.

„Ea știe foarte bine ce îi place, îmi place că poartă brand-uri românești. Părerea mea este că poți să înoți într-o piscină și topless, nu este o problemă. (…) Nu stă nimeni nici să înoate, nici să se bronzeze în așa ceva. Dacă vrei să faci o fotografie pe Instagram, poți să îți faci un artificiu stilistic.”, a spus Iulia Albu despre INNA.