Anamaria Prodan a participat la America Express – Drumul Soarelui

Anamaria Prodan la America Express – Drumul Soarelui?! Vedeta a participat la ediția a șaptea, difuzată duminică, 3 decembrie 2023.

A reprezentat „un handicap” pentru echipa Romică Țociu și Cătălin Țociu. Cei doi au fost nevoiți să aibă grijă de ea pentru 24 de ore, cel puțin, până la jocul de imunitate.

„Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt, Pe Romică il cunosc de când sunt mică, sunt ani de când noi am stat împreună”, a zis ea.

Anamaria Prodan_America Express 1
SURSA FOTO: captură de ecran YouTube
Anamaria Prodan_America Express 2
SURSA FOTO: captură de ecran YouTube
Anamaria Prodan_America Express 3
SURSA FOTO: captură de ecran YouTube

Anamaria Prodan, aspru taxată de ceilalți concurenți

Anamaria Prodan a avut o apariție spectaculoasă. Nimeni nu se aștepta s-o vadă vreodată pe „Drumul Soarelui”. Nu doar prezența ei i-a șocat pe ceilalți concurenți, cât și ținuta ei. A fost îmbrăcată simplu: un maieu alb, o pereche de pantaloni negri și încălțăminte sport.

Totuși, accesoriile ei au atras atenția tuturor: o geantă Channel, zece brățări Cartier, inele cu dimanate, un ceas Richard Mille Skull, al cărui preț de catalog este 500.000 de euro.

„Giulia: Șoc și groază!

Laura Giurcan: Nu mă așteptam la așa ceva, nu era nici măcar ultima persoană la care m-aș fi gândit.

Alexia Eram: Nu ma așteptam la asta în viața mea!

Sânziana Negru: Venise toată aranjată, cu brățări, cu inele, cu ceas scump la mână.

Mike Alexandru: Vezi că are Cartier la mână.

Iulia Albu: Tot cartierul îl are pe mână! Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000…”

Cine a câștigat jokerul?

Ultimul joker din Ecuador a supus cele trei echipe la provocări inedite.

Inițial, au fost puși să găsească o barbă anume, apoi, s-au jucat cu niște portocale. Un membru al echipei a folosit o catapultă pentru a arunca portocale, iar celălalt a trebuit să prindă maximum zece fructe pentru a obține un avantaj de zece minute la gătit. Iulia Albu și Mike au câștigat cele zece minute.

Giulia și Vlad Huidu au câștigat șapte minute, iar Ada Galeș și mama sa au obținut două minute.

Ulterior, concurenții au început să gătească. Ada Galeș și mama sa au gătit cel mai bine, câștigând astfel jocul pentru amuletă. Cele două au avut ocazia de a extrage și ultimul Joker din Ecuador, care le-a garantat dreptul de a se caza la un hotel.