Anamaria Prodan intră în cursa America Express

Anamaria Prodan se înscrie în competiția America Express alături de Romică și Cătălin Țociu. Duminică, de la ora 21:00, pe Antena 1, începe etapa a șaptea a emisiunii „Drumul Soarelui” la America Express, aducând o surpriză de proporții.

Anamaria Prodan se alătură competiției preluând rolul „handicapului” în urma salvării lor de către soarele verde. Astfel, după ce în ediția anterioară a competiției cei doi au sărbătorit primirea unei noi șanse în cursa pentru ultima șansă, această seară îi va aduce în fața unei noi provocări.

Momentul în care vor descoperi prețul plătit pentru iertarea acordată de către Zeul Soare la finalul etapei trecute va fi cu adevărat palpitant: Anamaria Prodan se alătură lor într-un traseu care se anunță a fi extrem de provocator.

De la munca într-o plantație de cacao la problemele legate de cazare, concurenții vor experimenta pe deplin dificultățile în avansarea pe Drumul Soarelui. Reacțiile lor, precum și impactul pe care Anamaria Prodan îl va avea asupra lui Romică și Cătălin în timpul misiunilor, vor fi dezvăluite în ediția America Express de duminică seară, conform Observator News.

Se joacă pentru amuletă

Cursa care începe astăzi este crucială. Cele șase echipe rămase pe Drumul Soarelui se vor confrunta pentru șansa de a se califica în jocurile amuletei și Joker. În speranța să obțină un avantaj valoros pentru imunitate.

Aceasta este imunitatea ce aduce și biletele pentru Argentina, deoarece aceasta este ultima etapă din Ecuador. Și etapa de rămas bun din Ecuador nu ar putea avea loc pe orice traseu!

Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Romică și Cătălin Țociu, însoțiți de Anamaria Prodan, vor păși chiar pe La Ruta del Sol, drumul comercial străvechi care lega triburile indigene de plajele Pacificului și care a inspirat numele acestui sezon al reality show-ului.

La una dintre edițiile trecute, Iulia Albu a fost enervată de faptul că s-a oprit și a blocat drumul. Totodată, aceasta a spus că nu îi ascultă niciodată indicațiile. Acesta ar fi motivul din cauza căruia au de pierdut, a mai spus ea.

La scurt timp. Mike a încercat să își calmeze iubita. Totuși, concurenta nu a fost ușor de convins. Cei doi au continuat să se certe, până au conștientizat că pierd timp prețios.

Astfel, au decis să treacă peste acest moment tensionat și să își continue drumul. Chiar și așa, au mai urmat câteva cuvinte dure.