Schimbare în grila postului de televiziune Antena 1

Pentru a sărbători Ziua Națională a României, Antena 1 a pregătit un program special plin de evenimente și surprize. Pe 1 decembrie, telespectatorii vor putea urmări live parada militară, începând cu ora 10:30. Transmisiunea va fi asigurată de echipa Observator, cu Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru la pupitrul de prezentare.

Sonia Simionov, fostă concurentă la America Express, și colegul său, Cristi Popovici, vor fi reporteri la fața locului, oferind detalii și interviuri exclusive.

Postul de televiziune va aduce mai multe schimbări în grila de programe pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie. Aceste schimbări includ:

 • Ediții speciale ale emisiunii Super Neatza, unde mai mulți bucătari cunoscuți vor participa la un concurs de gătit.
 • Difuzarea serialelor populare Camera 609 și Lia – Soția soțului meu în serile de sâmbătă.
 • Comedia Bravo, tată! va fi transmisă duminică, de la ora 20:00.
 • Filme de familie precum Vaiana, Frumoasa și Bestia și Regele Leu vor fi difuzate miercuri, joi și vineri, de la 16.45.
 • Emisiunea matrimonială Mireasa va include o petrecere de logodnă pentru cuplurile care au decis să se căsătorească, cu participarea unor artiști cunoscuți.

O ediţie în plus pentru America Express. Când va fi difuzată?

De asemenea, se anunță schimbări și pentru America Express. Show-ul, unul dintre cele mai urmărite ale postului, va continua să fie difuzat în zilele de sărbătoare. Mai exact, este vorba despre o ediție suplimentară.

Va fi o ediţie în plus săptămâna viitoare: vineri, pe 1 Decembrie, de la 20:30.

Au mai rămas doar 6 echipe în competiție:

 • Romică Țociu și fiul său Cătălin;
 • Ada Galeș și mama sa, Antoneta;
 • Alexia și Aris Eram;
 • Giulia și Vlad Huidu;
 • Sânziana Negru și Laura Giurcanu;
 • Iulia Albu și iubitul său, Mike.

S-ar pregăti o schimbare totală pentru show-ul de la Antena 1. Vom avea Europa Express în 2024?!

Pe de altă parte, în contextul unor evenimente dificile petrecute în Columbia, producătorii emisiunii iau însă în considerare schimbarea locației pentru sezoanele viitoare.

După patru sezoane de succes sub numele de Asia Express, în 2022, producătorii de la Antena 1 au decis să schimbe numele și continentul competiției, transformând-o în America Express. Această schimbare a adus un nou set de provocări și aventuri, mutând acțiunea în diverse locații din America.

Acum se discută posibilitatea revenirii la formatul Asia Express sau mutarea competiției în Europa, pentru a asigura un mediu mai sigur și accesibil pentru participanți, scrie Cancan.

Schimbarea locației ar putea aduce un suflu nou emisiunii, oferind telespectatorilor și concurenților experiențe diferite, dar mai accesibile. De asemenea, ar putea crește interesul publicului pentru show.

Indiferent de decizia finală privind locația viitoarelor sezoane, fanii emisiunii pot fi siguri că vor avea parte de aventuri captivante și competiții palpitante în cursa concurenților pentru marele premiu de 30.000 de euro.