Alex Velea a fost invitat recent la podcastul „Aproximativ discuţii’, cu Gojira, iar artistul a făcut declarații neașteptate în ceea ce privește relația sa cu Antonia. Velea este se pare nemulțumit de faptul că melodiile sale nu mai sunt difuzate atât de des la radio de când este împreună cu Antonia, scrie Libertatea.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage.

Din 2015, după „Din vina ta” nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţin cu „Defectul tău sunt eu”, chiar înainte să se nască Domi. Am lansat-o cred că în noiembrie 2014.

De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a spus artistul.

Alex Velea și Antonia sunt împreună de 7 ani și au doi băieți

Artista a reușit recent să divorțeze oficial de tatăl fetiței sale, iar acum este pregătită să facă pasul cel mare cu iubitul ei, după cum a mărturisit chiar Alex Velea.

Cântăreața a fost separată o perioadă lungă de fiica ei, Maya, iar cele două se vedeau destul de rar din cauza programului încărcat al vedetei.

Totuși, deși le despărțeau mii de kilometri distanță, Antonia și Maya se sunau în fiecare zi, iar relația pe care o au în prezent este una specială.

De asemenena, artista are încredere în tot ceea ce face Maya și o promovează atât cât poate pe rețelele de socializare în ceea ce privește aplicația Tik Tok, de care fetița Antoniei este extrem de încântată și pe care o folosește non-stop.