Antonia are o soră mai mică, dintr-o altă relație a tatălui său, Mihai Iacobescu. Artista s-a pozat de multe ori alături de aceasta iar imaginile au fost puse pe conturile de socializare, unde au primit sute de aprecieri.

Este pasionată de sport

Alessia, sora mai mică a Antoniei, are 9 ani și este pasionată de sport, mai ales de înot. Acest lucru este foarte vizibil în performanțele acesteia, mulțumită medaliilor pe care le-a obținut.

Trebuie menționat că Antonia este foarte mândră de Alessia după ce aceasta a dat dovadă de performanțe impresionante la competițiile respective.

„Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, povestea vedeta în urmă cu câțiva ani.

Cum a ajuns artista să fie sunată de Poliție

Antonia a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre anumite persoane care au încercat să-i fure identitatea și a fost chiar sunată de Poliție în acest sens. Se pare că a fost sunată de Poliția Locală pentru a o întreba cu privire la existența unor poze falsificate cu ea și cu fetița ei, Maya. Antonia spune a aflat de la autorități faptul că există persoane care profită la propriu de imaginea ei, fasificând fotografii cu ea și cu familia ei.

„S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni.

Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi!”, a declarat recent Antonia, în cadrul unei emisiuni în care a fost invitată, scrie impact.ro