PRO TV a pariat din nou câştigător. Deşi a difuzat luni seara un episod în reluare din serialul Las Fierbinţi, PRO TV a reuşit să aibă din nou cele mai bune audienţe în prime-time, la nivel naţional. Kanal D şi Antena 1 nu au reuşit decât locurile 2 şi 3.

Las Fierbinţi, lider de audienţă în prime-time, luni seara

PRO TV nu a avut nicio şansă să-şi depăşească adversarii luni seara, în prime-time. În intervalul 20.30-21.30, Las Fierbinţi a făcut legea la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. De altfel, PRO TV a condus chiar de la ora 20.00, când încă nu începuse pe PRO TV Las Fierbinţi.

Kanal D a fost pe locul 2 la audienţe la nivel naţional între 20.00 şi 21.30. Filmul turcesc Hercai a depăşit fără probleme Chefi la cuţite de la Antena 1, dar nu a reuşit să se apropie de Las Fierbinţi de la PRO TV. 5,9 şi 6,3 a avut PRO TV până să înceapă Las Fierbinţi. Apoi a început dominarea categorică.

7 şi 7,6 a avut PRO TV pe intervalul 20.30-21.00 cu prima parte a serialului Las Fierbinţi, la mare distanţă de Kanal D şi Antena 1, care a venit abia pe locul al treilea. Şi de la ora 21.00, PRO TV şi-a adjudecat poziţia de lider în România, cu serialul Las Fierbinţi.

7,8 şi 8,4 a avut PRO TV audienţa la nivel naţional, dar poziţia de lider i-a fost furată imediat după ce s-a terminat Las Fierbinţi. De remarcat că cifra de 8,4, obţinută de PRO TV între 21.15 şi 21.30 a reprezentat cea mai mare audienţă a serii de luni, la toate televiziunile din România.

Hercai, lider de audienţă după Las Fierbinţi

Imediat după ce s-a terminat Las Fierbinţi, Kanal D a preluat postura de lider la nivel de audienţe, pe segmentul naţional. Hercai a depăşit fără probleme PRO TV, acolo unde a încpeut filmul PRO. Filmul turcesc Hercai a câştigat fără probleme bătălia audienţelor din intervalul 21.30-22.00. Kanal D a avut 7,5 şi 7,4, la mare distanţă de PRO TV şi Antena 1.

Şi de la ora 22.00, Kanal D a făcut legea cu Hercai. A egalat PRO TV cu cel mai mare slot de audienţă al serii. 8,4, în intervalul 22.00-22.15. De altfel, audienţa celor de la Kanal D a continuat să fie de peste 7 sau chiar a depăşit 8 pe ora 22.00. PRO TV a fost pe locul al doilea, iar Antena 1 nu a reuşit să scape de locul 3.

Abia după ora 23.00, când s-a terminat hercai, Kanal D a pierdut bătălia audienţelor cu rivalii. PRO TV a revenit pe primul loc până la miezul nopţii, iar Antena 1 a urcat pe locul secund. Odată cu terminarea episodului din Hercai, Kanal D nu a reuşit mai mult de locul al treilea.