PRO TV continuă să domine România la nivel de audienţe cu celebrul serial Las Fierbinţi. Concurenţa de la Antena 1 şi Kanal D nu are nicio şansă atunci când rulează celebrul serial.

PRO TV, lider cu Las Fierbinţi

PRO TV a fost din nou lider la audienţe în prime-time, cu celebrul serial Las Fierbinţi. Episodul difuzat vineri seara a fost din nou în topul preferinţelor telespectatorilor la nivel naţional, confom cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Las Fierbinţi a început pe PRO TV la ora 20.30, iar cele două sloturi de audienţă au plasat postul pe primul loc în România. 6,8 şi 7,1 a obţinut PRO TV, la distanţă de concurenţă. Survivor România a fost pe locul doi, iar filmul de la Antena 1 a completat podiumul audienţelor.

PRO TV a început ca lider şi ora 21.00. Pe primul sfert de oră, Las Fierbinţi a adus, din nou, primul loc pentru PRO TV. 7,5 faţă de 6,8 Survivor România şi Kanal D. Antena 1 a fost din nou pe locul 3, cu o audienţp aproape de jumătate faţă de rivali.

Survivor România, cele mai mari audienţe ale serii

Ultimul sfert de oră din Las Fierbinţi nu a mai reuşit să ţină pasul cu cei de la Survivor România şi Kanal D. Show-ul difuzat de Kanal D a reuşit să urce pe primul loc la nivel de audienţe pe publicul naţional. 7,6 faţă de 6,7 cât a avut PRO TV.

De la ora 21.30 a început filmul PRO, dar Kanal D a fost în continuare lider de audienţă cu Survivor România. De aici încolo, concurenţa nu a mai avut absolut nicio şansă. Cifrele celor de la Kanal D au fost cele mai mari ale serii, peste 9 rating. Mai mult, pe ultimul slot al orei 21.00 Antena 1 a urcat pe locul 2, peste PRO TV.

Şi ora 22.00 a aparţinut în totalitate Survivor România. Cu ajutorul show-ului, Kanal D a avut audienţe mari, de peste 7 şi 8. PRO TV şi Antena 1 au fost pe locul secund, ambele mizând pe două filme. Dominaţia celor de la Kanal D a continuat şi după ora 23.00.

8 şi 6,2 rating a avut Kanal D pe ultimele două sloturi pe care a mai rulat Survivor România. Chiar şi după finalul acestuia, până la miezul nopţii, Kanal D a avut cele mai mari audienţe ale posturilor TV din România.