PRO TV şi-a făcut praf, din nou, concurenţa în bătălia audienţelor. Cel mai mare post TV din România nu a avut nicio problemă la nivel naţional. Serialul Las Fierbinţi a făcut din nou legea în prime-time, fără nicio şansă pentru Antena 1 şi Kanal D.

Las Fierbinţi a rupt audienţele

PRO TV a făcut din nou legea cu serialul Las Fierbinţi. În prime-time, la nivel naţional, postul TV şi-a depăşit fără probleme concurenţa, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. Chiar de la ora 20.00, PRO TV a fost lider de audienţă, cu 5,9 rating, la distanţă de Kanal D şi Antena 1.

Audienţa PRO TV a continuat să crească. A sărit de 6 pe al doilea slot de audienţă, iar la 20.30, când a început Las Fierbinţi, concurenţa nu a mai avut absolut nicio şansă. Doar Kanal D a reuşit să ţină aproape, constant pe locul 2, cu serialul turcesc Hercai.

Las Fierbinţi, cele mai bune cifre

Las Fierbinţi a avut cele mai bune cifre de luni seară. A dominat topul televiziunilor generaliste, la nivel naţional. Postul a avut peste 7,1 constant până la ora 21.00, dar a depăşit şi cifra 8. În tot acest timp, Hercai a ţinut Kanal D pe locul secund, ci rating constant de peste 6. Antena 1 nu a avut nicio şansă, deşi a avut emisiunea Poftiţi pe la noi – Poftiţi la circ.

Şi de la ora 21.00, tot PRO TV, cu episodul în reluare din Las Fierbinţi, a făcut legea. Cifrele au fost chiar mai bune pe cele două sloturi de audienţă pe care a mai rulat serialul românesc. În intervalul 21.15-21.30, PRO TV a avut 8,5, cel mai bun rating al serii de luni.

Hercai a dominat audienţele după Las Fierbinţi

PRO TV a reuşit să câştige si slotul de audienţă 21.30-21.45, când a început un film artistic. Totuşi, la puţin timp după, Kanal D cu Hercai a reuşit să preia controlul. De la 21.45, Kanal D a fost lider de audienţă, pe două sloturi cu 7,3 şi 8,3.

PRO TV şi-a mai asigurat două sloturi în intervalul 22.00-23.00, dar în rest topul a fost dominat de către Kanal D cu Hercai. Antena 1 nu a reuşit să îşi asigure decât locul 3 în toată seara de luni.