Duminică a fost o zi plină în piața media din România, cu o luptă acerbă între primii jucători din lista de posturi TV, Pro TV, Antena 1 și Kanal D.

Pro TV a câștigat detașat lupta audiențelor cu EURO 2020

Din informațiile intrate în  posesia capital.ro privind audiențele de duminică învingător a ieșit postul Pro TV, cu difuzarea meciurilor de la EURO care au trecut deja de faza grupelor. Punctul culminant a fost noaptea, după ora 22.00,  în timpul partidei dintre Belgia și Portugalia.

Pe locul doi s-a clasat Kanal D cu Survivor și pe 3 Antena 1, cu Chefi la cuțite.

Astfel, Pro TV a avut, în jurul orei 22, la începutul meciului, pe segmentul Național, 8.7 puncte de rating, cu un share de 20.4, în strânsă apropiere cu Kanal D, care a avut la 22.00 8.9 puncte de rating și un share de 20.7, însă s-a detașat în jurul orei 23.30, când a ajuns la 10.1 puncte de rating cu un share de 30.1, lăsând în spate competiția.

Antena 1 a avut o prezență modestă cu emisiunea Chefi la cuțite care a atins un maxim de 5.3 puncte de rating și un share de doar 12.8 înainte de marele meci de duminică seara, îm jurul orei 21.45.

Belgia a învins duminică Portugalia, campioana en titre a Europei

Belgia merge în sferturi după ce a învins-o la limită, 1-0, pe Portugalia. Golul marcat de Thorgan Hazard a tranșat duelul în minutul 42, chiar înainte de pauză. Cristiano Ronaldo și colegii săi nu au avut forța de a reveni în partea a doua și părăsesc Euro 2020.

Selecționerul campioanei europene, Fernando Santos, a făcut schimbări disperate pe final, însă fără succes. Lusitanii au căzut fizic din minutul 70, iar bara lui Guerreiro, din ’84, a fost cea mai mare ocazie a partidei.

Seară de foc la Survivor de la Kanal D

O nouă etapă a competiției Survivor România 2021 începe din această săptămână. Dacă până acum, concurenții au format două echipe cea a Faimosilor și cea a Războinicilor, iată că mai e puțin până la Marea Finală și regulile jocului s-au schimbat. Începând din această săptămâna fiecare concurent din cei șase rămași în competiție vor lupta la jocuri individual în drumul spre Marea Finală care se apropie cu pași repezi.

„Ați rămas șase supraviețuitori, doi în echipa Faimosilor și patru în echipa Războinicilor! Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei sunt în măsură să va spun că de săptămâna viitoate trecem la individuale! Veți avea jocurile individuale! Și de acum încolo de săptămâna viitoare fiecare  dintre voi, cei șase rămași acum, trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în această competiție, din punct de vedere fizic, psihic și mental!”, a subliniat Daniel Pavel.