PRO TV a încercat să câştige bătălia audienţelor de sâmbătă seara cu două dintre meciurile optimilor de la EURO. Este vorba despre Ţara Galilor-Danemarca şi Italia-Austria. Kanal D a contracarat însă cu Survivor România şi a câştigat bătălia de departe.

Survivor România peste meciurile de la EURO

PRO TV a început bine seara cu meciul dintre Ţara Galilor şi Danemarca. A fost primul la audienţe de la ora 19.00, la nivel naţional. PRO TV şi-a dominat concurenţa pe toată ora 19.00, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Serialul Puterea Dragostei de la Kanal D şi Observatorul Antenei 1 au fost la mare distanţă de lider.

Şi ora 20.00 a început bine pentru cei de la PRO TV. Pe prima jumătate de oră, repriza a doua a meciului Ţara Galilor-Danemarca a fost lider de audienţă, deşi pe Kanal D a început Survivor România şi pe Antena 1 Nxt Star.

Survivor România, cele mai mari audienţe ale serii

În intervalul 20.30-21.00, Kanal D şi PRO TV şi-au împărţit supremaţia, fiecare cu câte un sfert de oră. Odată cu finalul meciului de la PRO TV şi începutul ştirilor, Kanal D a urcat imens la nivel de audienţe. Kanal D şi Survivor România au avut audienţe de peste 7 şi chiar a depăşit cifra 8. A fost secondată de PRO TV şi Antena 1.

Ora 22.00 şi încpeutul meciului Italia-Austria a reprezentat un reviriment pentru cei de la PRO TV car es-au bătut de la egal la egal cu Survivor România şi Kanal D. Primul slot al orei i-a aparţinut Kanal D cu 9,2 rating, în vreme ce PRO TV a avut 8. Următoarea jumătate de oră a aparţinut însă fotbalului de la PRO TV.

Italia-Austria a depăşit 9 la cifre de audienţă, iar Survivor România nu a mai ţinut pasul. Pauza meciului a urcat Kanal D pe primul loc la nivel de audienţe, iar ora 23.00 le-a aparţinut tot lor. 9,4 şi 9 a avut Kanal D cu Survivor România pe prima jumătate de oră de la ora 23.00. Odată cu finalul Survivor România, PRO TV a preluat din nou primul loc la nivel de audienţe.

De altfel, audienţele PRO TV au continuat să arate bine şi după miezul nopţii datorită faptului că optimea EURO dintre Italia şi Austria s-a decis abia în prelungiri.