Iulia Albu pleacă de la PRO TV! Nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Iulia Albu a părăsit postul PRO TV, unde era gazda rubricii „Marțea Neagră” în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță. Potrivit informațiilor transmise de cancan.ro, stilista va începe un alt proiect, mai exact la Antena 1, cu ai cărei șefi deja ar fi semnat o înțelegere avantajoasă.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Conform sursei menționate, probleme au apărut după ce s-a aflat că Iulia Albu a semnat cu un post concurent. Totodată, înțelegerea cu PRO TV era valabilă până la finalul lunii iunie, dar s-a produs mult mai devreme din cauza faptului că s-a aflat de noua destinație a cunoscutei creatoare de modă, notează sursa menționată. De asemenea, Iulia Albu urmează să se bucure de o perioadă de relaxare, înainte să înceapă noul proiect.

Ce a spus vedeta despre Anna Lesko?

Anterior, Iulia Albu a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță” pentru rubrica ei săptămânală „Marțea cu Iulia Albu”. La momentul respectiv, criticul de modă a luat în vizor mai multe vedete cunoscute, iar Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte după criticile acesteia.

Iulia Albu a comentat marți ținutele diferitelor vedete din showbiz-ul românesc în cadrul rubricii ”Marțea cu Iulia Albu”. De această dată au intrat în vizorul criticului de modă mai multe celebrități, printre care și Anna Lesko, toate fiind îmbrăcate în costume de baie.

De menționat este faptul că  rubrica ‘Marțea cu Iulia Albu’ pune pe jar toți telespectatorii când vine vorba despre ținutele vedetelor expuse în mediul virtual.

Cătălin Măruță a rămas surprins însă de faptul că, Anna Lesko a fost lăudată de Iulia Albu pentru ținuta ei. Mai exact, criticul de modă a declarat că apreciază foarte mult un anumit detaliu la artistă.

„Am început cu Anna Lesko, tuturor vă place Anna Lesko. Chiar și mie îmi place. Îmi place că mereu ea are ceva rusesc. (…) Biata femeie nu are și când se duce la duș ceva rusesc, în afară de faptul că este rusoaică.”, a spus Iulia Albu.

Sursă foto: Youtube Cătălin Măruță