PRO TV şi-a făcut praf concurenţa marţi seara. Kanal D, dar mai ales Antena 1 nu au reuşit să ţină pasul cu cei de la PRO TV. Un nou episod din Las Fierbinţi, dar şi meciul de la EURO dintre Anglia şi Cehia au adus celor de la PRO TV cele mai buni audienţe ale serii.

PRO TV şi-a dezmembrat concurenţa

PRO TV a câştigat bătălia audienţelor în prime-time marţi seara. Concurenţa, Antena 1 şi Kanal D, nu a reuşit să facă faţă programelor celui mai mare post TV din România. Chiar de la ora 20.00, până să înceapă Las Fierbinţi, PRO TV a fost lider de audienţă la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

Aproape 7 a avut PRO TV pe primele sloturi de la ora 20.00. Kanal D cu serialul turcesc Hercai a fost pe locul secund, în faţa Antenei 1. La 20.30 a început pe PRO TV las Fierbinţi şi pe Antena 1 emisiunea Poftiţi pe la noi-Poftiţi pe la circ!

Audienţele celor de la PRO TV au urcat vizibil şi până la ora 21.00 cei de la concurenţă nu au avut absolut nicio şansă. Audienţa a urcat imediat la peste 8 şi a ajuns la 10 la ora 21.15. În tot acest timp, concurenţa s-a mulţumit cu locurile 2 şi 3.

Surprinzător a fost faptul că Antena 1 nu a reuşit să depăşească audienţa Kanal D la nivel naţional.  Poftiţi pe la noi-Poftiţi pe la circ! nu a reuşit să ajungă la 4 rating, în timp ce filmul turcesc Hercai s-a clasat constant pe locul secund cu cifre bune de rating, constant peste 6.

PRO TV lider şi după Las Fierbinţi

PRO TV a fost lider de audienţă la nivel naţional şi după ora 21.30, atunci când s-a terminat eposodul din Las Fierbinţi. 8,3 şi 7,5 a avut PRO TV între 21.30 şi 22.00, înainte de începerea meciului serii de la EURO. În tot acest timp, Kanal D a ţinut aproape, fiind pe locul secund.

Meciul Anglia-Cehia, audienţe bune

La ora 22.00 a încpeut pe PRO TV meciul serii de la EURO dintre Anglia şi Cehia, cu implicaţii majore în lupta pentru calificare. Pe prima jumătate de oră, PRO TV a reuşit să ia din nou faţa concurenţei. Filmul turcesc Hercai a reuşit însă să fie lider de audienţă pe slotul 22.30-22.45. Şi în pauza meciului, filmul de la Kanal D a fost lider de audienţă. Antena 1 a fost abia pe locul 3.