Într-o postare pe pagina personală de Instagram, Alex Velea a reacționat după ce Cătălin Măruță a încercat să aplaneze conflictul dintre ei. Mai exact, cânărețul declara în urmă cu ceva timp că s-a simțit atacat de prezentator în emisiunea lui, iar acum spune că între ei nu a existat și nu va exista niciodată o relație de prietenie.

Alex Velea a subliniat faptul că pentru o prietenie adevărată este nevoie de respect, dagoste, dar și loialitate, iar Cătălin Măruță nu are niciuna din aceste calități.

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false și dorința de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Totodată, acesta a mai adăugat că prezentatorul tv ar fi  dat apă la moară invitaților în emisiunea lui pentru a-l jigni pe artist și, totodată, Cătălin Măruță le-ar fi permis să facă asta.

Alex Velea rupe prietenia cu Cătălin Măruță

Alex Velea a mai menționat că a avut respect atât pentru familia lui Cătălin Măruță cât și pentru colaborările pe care le-au avut, lucruri pe care prezentatorul tv nu le-a apreciat deloc.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani.

Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a mai adăugat Alex Velea în mesajul lui de pe Instagram.

De menționat este faptul că, reacția lui Alex Velea vine după ce Cătăln Măruță a postt pe contul personal de socializare un mesaj de împăcare, lângă niște poze mai vechi cu el și cu artistul.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings” a scris Măruță, pe Instagramul său.

Amintim faptul că scandalul dintre cei doi a luat amploare după ce Alex Velea a declarat în podcastul lui Speak că nu mai are ce să vorbească cu Cătălin Măruță, el fiind extrem de deranjat de declarațiile acestuia la adresa lui și a familiei sale.