Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a donat, duminică, suma de 1.000 de lei pentru o organizație neguvernamentală din București, care are grijă de copiii fără posibilități. Mai mult, acesta i-a provocat pe social-democrații Sorin Grindeanu și pe Alexandru Rafila să îi urmeze gestul și le-a transmis „Scoateți cardurile, prieteni”.

Donația, anunțată pe Facebook

Marcel Ciolacu a scris, pe Facebook, că a donat, pentru organizația neguvernamentală Carusel, 1.000 de lei.

„Printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilități din București. Acest proiect va ajuta copiii aflați în situații de abandon școlar, marginalizare și excludere socială, prin oferirea de servicii educaționale, dar și prin accesul la servicii socio-medicale și programe pentru o alimentație sănătoasă”, a scris Ciolacu, duminică, pe Facebook, unde a postat și dovada donației de 1.000 de lei.

Ciolacu i-a provocat pe Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila să se alăture campaniei: „Scoateți cardurile, prieteni!”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cîțu a făcut de asemenea o donație asemănătoare recent

Recent, şi premierul Florin Cîţu a anunţat că a răspuns provocării care i-a fost lansată de un jurnalist.

”Am primit o provocare de la un jurnalist: să donez 100 de euro pentru un ONG care se ocupă de copiii defavorizaţi, Terre des hommes. Am donat. Jurnalistul a promis că va bate la tobe melodia These days – Foo Fighters. Aştept să văd ce poate”, a scrs şi Florin Cîţu pe Facebook.

Sursa foto: Capital