ProTV a pariat pe meciurile de la EURO, dar audienţele de până acum n-au rupt gura târgului. Nici meciul Austria-Macedonia de Nord nu a fost printre preferatele românilor, chiar dacă a fost primul meci din istorie turneului final disputat în România.

Antena 1 a bătut ProTV cu Observatorul

Ora 19.00, cea a începerii meciului dintre Austria şi Macedonia de Nord nu a adus audienţe nemaivăzute pentru cei de la ProTV. Pe primele sloturi ale orei 19.00, Observatorul Antenei 1 a bătut meciul ProTV la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Abia pe slotul 19.30-19.45, ProTV a reuşit să bată Observatorul Antenei 1. Kanal D şi serialul Puterea Dragostei au completat podiumul orei 19.00.

Survivor România a rupt audienţele

Primul slot al orei 20.00 a fost adjudecat de Antena 1. Antena 1 şi Kanal D au contracarat cu Chefi la cuţite şi Survivor România. Ultima, emisiunea de forţă a celor de la Kanal D a preluat conducerea de la ora 2015 şi a obţinut cifre impresionante de audienţă.

ProTv nu a mai reuşit să ia faţa concurenţei deloc cu meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord. Survivor România şi Chefi la cuţite şi-au împărţit sloturi când au fost lideri de audienţă.

Până la meciul dintre Olanda şi Ucraina, la ProTV au fost ştiri, dar nici aşa cei de la ProTV nu au făcut faţă concurenţei.Ora 21.00 a fost la fel, împărţită pe sloturi de către Antena 1 şi Kanal D. Cele două au obţinut cifre uriaşe. Au depăşit 9 rating, dar au ajuns chiar şi la peste 11.

Ora 22.00 a reprezentant pentru ProTV startul meciului Olanda Ucraina. Cifrele de audienţă au urcat din nou la peste 7, dar departe de concurenţă. Survivor România şi Chefi la cuţite au avut din nou cifre uluitoare de peste 10 sau 11 rating pe diferitele sloturi.

Nici ora 23.00 nu a fost diferită. Survivor România şi Chefi la cuţite au continuat să-şi impartă primele două locuri până la finalul celor două emisiuni. ProTV a completat podiumul.