România s-a împărţit în trei luni seara. Cele trei mari posturi TV, Antena 1, ProTV şi Kanal D au avut parte de super audienţe în prime-time, la nivel naţional.

Chefi la cuţite, vârf de audienţă

Seara de luni a început cu ProTV în prim plan, în prime-time. La nivel naţional, ProTV a condus fără probleme pe slot-ul 20.00-21.00. Atunci, Las Fierbinţi a fost lider de audienţă la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

De, altfel, pe primele trei sloturi de la ora 20.00, ProTV a condus, secondat la mică distanţă de către cei de la Kanald D, cu serialul turcesc Hercai. Diferenţa nu a fost mare deloc. Chefi la cuţite a pornit mai greu şi prima parte a emisiunii a prins doar locul 3.

Chefi la cuţite, lider după ce s-a terminat Las Fierbinţi

Audienţa celor de la Antena 1 cu Chefi la cuţite a început să crească după ce s-a terminat Las Fierbinţi pe ProTV. În intervalul 21.15-21.30, Antena 1 a preluat conducerea în faţa celor de la ProTV şi Kanal D. Odată cu finalul emisiunii, audienţele Chefi la cuţite au fost din ce în ce mai mari.

Antena 1 a început să-şi domine categoric concurenţa de la ora 21.30, când cifrele au sărit în aer pur şi simplu. Antena 1 a avut peste 10 rating, chiar şi peste 11. Timp de o oră, 21.30-22.30, Antena 1 a dominat categoric, având cele mai bune cifre, la nivel naţional, din ziua de luni.

Filmul Pro care a început la 21.30 nu a mai reuşit să ţină pasul nici măcar cu cei de la Kanal D care au continuat să fie pe locul secund cu serialul turcesc. De altfel, dominarea totală a Antenei 1 ca cifre la nivel naţional a ţinut până dincolo de miezul nopţii.

După terminarea filmului serial turcesc, Kanal D a fost depăşit de ProTV. A fost una dintre cele mai echilibrate seri, la nivel naţional de audienţă între ProTV, Antena 1 şi Kanal D. Antena 1 a fost lider după ce, timp de o oră, a avut cele mai mari ratinguri.