Cifre de audienţă fabuloase reuşite marţi seara de către cei de la Antena 1 datorită show-ului culinar Chefi la cuţite. ProTV nu a avut nicio şansă.

Antena 1 şi-a făcut praf audienţa

Chefi la cuţite a început emisia în spatele celor de la ProTV. La ora 20.30 când a început emisiunea, rivalii de la ProTV aveau un rating de 7 la nivel naţional, faţă de 5,4 al Antenei. Pe sferturi de oră însă emisiunea Antenei 1 a recuperat şi a reuşit să depăşească ProTV pe parcurs.

Timp de o oră şi jumătate cei de la ProTV au fost în faţă, dar tot avansul acestora s-a pulverizat de la ora 21.45. Atunci, Chefi la Cuţite a preluat puterea şi nu a mai coborât de pe locul 1 al audienţelor de la nivel naţional, conform cofrelor consultate de către capital.ro.

Între ora 22.45 şi 22. 30 cifrele Antenei 1 au explodat pur şi simplu. Ratingul a depăşit cifra 10, în timp ce rivalii de la ProTV nu au mai depăşit 6. Mai mult, şi după ora 22.30 Antena 1 a continuat să surclaseze ProTV.

Până la ora 23, ratingul Antenei 1 a fost de departe cel mai bun, cu peste 8, în timp ce ProTV nu a mai reuşit să depăsească 6. Abia după 23.30 Antena 1 a scăzut la 7, dar tot peste marii rivali care nu au mai atins nici măcar un rating de 3.

Bătaia a ridicat audienţa

Spiritele s-au încins în ediția din 11 mai de la „Chefi la cuțite”. Doi concurenți din echipa lui Sorin Bontea și-au adresat cuvinte grele şi au sărit la bătaie.

Francisco Garcia și Dorin Voiasciuc sunt protagoniștii incidentului neplăcut de la „Chefi la cuțite”. Spiritele s-au încins în echipa lui Sorin Bontea, la proba „Condimente”.

Supărat că Dorin Voiasciuc face pe liderul și tot dă indicații, Francisco Garcia s-a enervat extrem de tare și nu și-a mai putut stăpâni nervii.

Dorin i-a reproșat colegului său că a decojit urât una dintre perele pe care le-au pregătit pentru respectiva probă. Atunci, Francisco Garcia și-a ieșit din minți, moment în care l-a înjurat pe colegul său. Nici Dorin Voiasciuc nu și-a păstrat cumpătul.

„Am explodat, m-am enervat. Nu, scuză-mă, dar nu îl mai suport pe Dorin. Crede că el controlează tot, de asta m-am enervat. M-am săturat. Nimeni nu-l suportă din echipă, e arogant. Se crede șeful din echipă.”, a spus Francisco Garcia.

Dorin nu s-a lăsat mai prejos, nu a stat de vorbă cu colegul lui de echipă să rezolve problema, ci a sărit la bătaie.

„Direct, am vrut să-l lovesc. Eu de obicei nu stau la scandaluri să vorbesc, eu vin, ai ceva de spus, dau bine și am plecat.

I-am spus: băi băiatule, ai noroc că ești într-o emisiune televizată că te bat de te… N-am venit să îmi fac prieteni în emisiunea asta. Am venit să iau premiul, să arăt ce pot și să mă duc acasă.”, a declarat Dorin Voiasciuc. Conflictul a fost aplanat de restul colegilor lor din echipa verde.