Cătălin Scărlătescu a fost dat în judecată de Antena 1

Cătălin Scărlătescu a avut o primă reacție după ce a devenit informație publică faptul că a fost dat în judecată de Antena 1. Motivul acestei acțiuni din partea televiziunii este acela că a demisionat de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Se pare că i se reproșează mai ales că a anunțat decizia cu foarte scurt timp înainte de debutul filmărilor.

Procesul în vizează pe toți cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Scărlătescu a ales să nu dezbată situația prea mult. În schimb, el a vorbit mai ales despre Mona Segall. Aceasta este producătoarea popularei emisiunii cu specific culinar.

Bucătarul afirmă că a fost deficitară comunicarea cu echipa emisiunii. Potrivit lui, oboseala a devenit din ce în ce mai evidentă în ultima perioadă. Totodată, Scărlătescu și-a exprimat regretul pentru faptul că Mona Segall, în vârstă de 60 de ani, a fost cea mai afectată în urma acestei situații.

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană!

Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva!

Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Mona Segall
SURSA FOTO: Facebook, Mona Segall

Cine este Mona Segall?

Mona Segall este cunoscută drept creatoarea a numeroase spectacole de succes, difuzate la Antena 1 sau ProTV. De numele ei se leagă emisiuni precum Chefi la cuțite, America Express, Dansez pentru tine, Vocea României sau Românii au talent.

Are o experiență remarcabilă, de 19 ani, în industrie. Mona Segall aduce o contribuție semnificativă la diversitatea și atracția emisiunilor difuzate de Antena 1.

Segall a făcut primii săi pași în domeniu după ce tatăl său a decis să o conducă cu autobuzul până la Buftea, în biroul directorului. Prima sa experiență a fost în domeniul montajului pentru filmul „Dumbrava Minunată”. Producătoarea provine dintr-o familie în care ambii părinți, Paula și Doru Segall, au fost regizori și scenariști specializați în documentare, Mona a fost influențată încă din copilărie de lumea fascinantă a filmului.

În decursul anilor ’80, părinții Monei Segall, Paula și Doru, reușeau să surprindă cu camera de filmat atmosfera și evenimentele specifice acelei perioade. În acei ani, Mona obișnuia să își însoțească familia la filmări și își contura gândul de a deveni operator sau chiar asistent de cameră, fiind fascinată de lumea cinematografiei încă de la o vârstă fragedă.