Cătălin Țociu schimbă show-urile

Cătălin Țociu, fost participant la „America Express”, rămâne în anturajul show-urilor de la Antena 1. Fiul lui Romică Țociu a bătut palma cu șefii postului pentru un nou proiect. El va participa la „Chefi la cuțite”, show-ul care din această toamnă a rămas fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Țociu jr. a dat informația la podcastul Giuliei Anghelescu, unde a fost alături de tatăl său.

„Voi apărea la Chefi la cuțite! Am fost în America Express, cum să nu mă duc și la Chefi la cuțite? Păi, asta cu chefii e pistol cu apă pentru mine după ce am fost la America Express!

Mi-a plăcut enorm la America Express, doar că trebuie să recunosc că mi-am luat puțină țeapă. Nu e nimic din ce se vede la tv, dar nimic!“, a dezvăluit fiul lui Romică Țociu, în podcastul Badassmom.

Cătălin Țociu spune că este pasionat de bucătărie de mic. El are și un preparat despre care spune că e imbatabil: pizza. Țociu junior spune că este o responsabilitate foarte mare să faci mâncare și apoi să-i dea cuiva să consume produsul său.

„Eu am avut pasiunea asta de mic, dar fiind un tip timid mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie să faci mâncare, să o livrezi unei persoane și să o consume acea persoană.

Am început ușor-ușor, am făcut scoala de pizza, am lucrat și am văzut că e bine. Copiilor mei le place cel mai mult pizza făcută de mine”, a mai spus acesta.

În același podcast, Romică Țociu a declarat că ar vrea ca fiul său să-l concureze pe Cătălin Scărlatescu și să ajungă chiar în juriul de la “Chefi la cuțite”.

Scărlătescu își lansează propria carte de bucate

Cătălin Scărlătescu își lansează propria carte de bucate, în format digital. Este vorba despre un proiect unic pe piața din România, realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Afaceristul Mihai Găvan a oferit mai multe informații despre acest subiect.

Pentru cartea de rețete culinare a lui Cătălin Scărlătescu s-au înscris deja peste 4.000 de persoane pe lista de așteptare, potrivit sursei menționate.

„Cartea aceasta digitală e creată de Food Fix.tech. E o platformă care dă șansa fiecărui creator de tip food-knowledge, adică chef sau influencer sau cum vrei tu să-i spui să publice o carte digitală cu un efort foarte mic. Astăzi, ca să poți să publici o astfel de carte, trebuie să scrii 100 de rețete, să te duci la un publisher și publisher-ul să o distribuie în rețeaua lui, având undeva între 70 și 80% din venit”, a declarat Mihai Găvan.