Scandal după plecarea Elenei Ionescu de la Survivor România All Stars

După eliminarea Andreei Tonciu din competiția de la Pro TV, echipa Faimoșilor a suferit o nouă pierdere. Elena Ionescu a părăsit competiția.

Plecarea Elenei Ionescu din show-ul televizat a stârnit un val de critici la adresa organizatorilor Survivor România All Stars 2024. Fosta solistă a trupei Mandinga a părăsit competiția după ce a pierdut duelul împotriva Roxanei Nemeș.

Pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, telespectatorii și-au exprimat nemulțumirea față de producători, în urma eliminării câștigătoarei sezonului 1 (2020).

Mai exact, majoritatea consideră duelul de eliminare este de o dificultate scăzută și în totalitate nepotrivit pentru specificul jocului Survivor.

Acesta sunt câteva dintre comentariile internauților:

„În ritmul acesta și cu finaluri de grădiniță, scoateți toți concurenții buni. Se mai uită cineva la televizor să vadă melcii și pe cei cu 0% eficacitate? Asta este proba de eliminare? Trebuie dat traseu și final, și pe viață, nu ca să pici de pe bara sau să plimbi o minge, gata, ai luat trofeul. Rușine producției!”

„Mai urmează să vedem cine croșetează mai repede sau cine scrie mai repede „Luceafărul”. Dueluri extrem de plictisitoare.

Formatul duelului de eliminare în 2024 este prea puțin compatibil cu spiritul „Survivor”. Părerea mea este că trebuia filmat a doua zi după consiliu, pe un traseu „Survivor”, cu cel puțin trei jocuri. Așa era un adevărat duel de eliminare!”

„Proba aceasta de duel este la fel de sportivă ca un joc de șah.”

„Așa își pierd telespectatorii. Prin inovații gândite la colțul străzii!”

„Jorge nu câștigă puncte pentru echipă, dar câștigă imunitate personală. Nemeș nu câștigă puncte pentru echipă, dar câștigă așa-zise dueluri de eliminare, care sunt, de fapt, niște biete joculețe, ca pentru preșcolari.”

„La proba aceasta a câștigat cea cu degetele mai subțiri și mai lungi. Plictisitoare, penibilă și neconcludentă!”

Publicul nu mai decide soarta concurenților la Survivor România All Stars 2024

Într-o premieră absolută, destinul concurenților se află în totalitate în mâinile lor! Ei au puterea de a decide cine va intra în Duelurile Eliminatorii și cine va lupta pentru a evita eliminarea din această competiție grandioasă. Doar cei cu cea mai mare forță și cei care demonstrează că posedă calitățile necesare pentru a câștiga sezonul suprem vor avansa. Rezistența în fața provocărilor este un test rezervat doar celor cu o inimă puternică! Cu toate acestea, așa cum s-a întâmplat întotdeauna, telespectatorii sunt cei care vor decide cine va fi în cele din urmă câștigătorul.

La fel ca în anii precedenți, filmările pentru Survivor All Stars 2024 au loc în jungla din Republica Dominicană. Concurenții ajung pe o plajă izolată, lipsită de acces la tehnologie. Generatoare uriașe, necesare pentru a alimenta echipamentul din regie, sunt amplasate în această zonă. Cei 20 de concurenți se luptă pentru a obține titlul de „supraviețuitor” și pentru marea recompensă de 100.000 de euro.

Concurenții din acest sezon

Din echipa roșie (Faimoșii) fac parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră (Războinicii) fac parte: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).