Pleacă Geanina din Las Fierbinți?

Cu apropierea lansării noului sezon al celei mai îndrăgite comedii românești, Las Fierbinți, se sting speculațiile cu privire la prezența Ancăi Dumitra în distribuție.

Deși au circulat zvonuri că actrița care dă viață personajului Geanina ar putea renunța la rol din cauza căsniciei, acestea au fost contrazise oficial.

De peste 10 ani, românii s-au îndrăgostit de satul Las Fierbinți, iar Anca Dumitra, interpreta Geaninei, rămâne fidelă proiectului care a cucerit inimile publicului. Noul sezon, programat să înceapă din 13 februarie, promite:

  • surprize
  • momente pline de umor pentru fanii fideli ai serialului

Las Fierbinți, lider incontestabil în audiențe

Las Fierbinți a reprezentat, și în 2023, liderul incontestabil de audiență în România, clasându-se pe primul loc în topul preferințelor.

Cu un rating mediu de 10,1% și o cotă de piață de 30%, serialul de pe Pro TV a captivat publicul național cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani.

Peste 1,7 milioane de români au urmărit în medie fiecare episod din Las Fierbinți în 2023. Peste 3 milioane de telespectatori au petrecut cel puțin un minut alături de această producție adorată.

Las Fierbinți
Las Fierbinți/SURSA FOTO: Pro TV

Anca Dumitra va juca în continuare în serialul de pe PRO TV

Anca Dumitra, recunoscând reacțiile pozitive și sprijinul continuu al publicului, a confirmat că va rămâne fidelă proiectului. Ea spune că își așteaptă cu nerăbdare fanii să se bucure de noul sezon.

În ciuda unor zvonuri anterioare, actrița este entuziasmată să ofere noi momente de bucurie și amuzament. Întregul proiect Las Fierbinți rămâne pentru ea o adevărată sursă de bucurie și împlinire.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor.

Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”, a spus Anca Dumitra.

Anca Dumitra
Anca Dumitra/ SURSA FOTO: Instagram, Anca Dumitra

Ecaterina Ladin, recunoscătoare pentru aprecierea fanilor

Ecaterina Ladin, care interpretează rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, și-a exprimat și ea recunoștința pentru aprecierea continuă a telespectatorilor.

„Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta.

Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată.

În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”, spune aceasta.