Viorel Lis și-a pregătit locul de veci! Fostul primar al Bucureștiului are 79 de ani și se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. De aceea, se gândește la ce este mai rău. Acesta chiar a glumit cu soția sa, Oana Lis, că ar vrea să inaugureze „Aleea Primarilor” la cimitirul Bellu. Ulterior însă, s-a răzgândit.

Viorel Lis va fi înmormântat în satul Zărnești

Prin urmare, atunci când va înceta din viață, Viorel Lis va fi înmormântat în satul Zărnești din județul Argeș, alături de părinții săi.

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai bine lângă mama și tata,nu?!”, a spus el în emisiunea „Fiță cu Adiță„.

Soția fostului edil, Oana Lis, a dezvăluit că ideea i-a aparținut verișoarei sale. Practic, ea i-a făcut cadou acel loc de veci.

„Locul de veci i l-a cumpărat o verișoară de-a lui de la Pitești, e practic făcut cadou de către verișoara lui. Viorel va fi înmormântat chiar acolo de unde e el”, a declarat ea pentru Click!.

Fostul primar al Capitalei se confruntă cu probleme grave de sănătate

Amintim că Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Fostul edil are diabet. Iar în urmă cu câțiva ani, a suferit un AVC. Se confruntă, de asemenea, cu o semipareză la membrele inferioare. Prin urmare, nu se mai poate deplasa singur.

„La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. Am ajuns la o vârstă când nu mai pot să merg, am niște capace pe inima, cad mereu prin casă, merg în patru labe. E greu, n-am ieșit un an de zile din casă decât până la spital. Când am făcut infarct, am crezut că mă duc, gata! Când am ieșit pe targă din casă, eram sigur că e gata, nu o s-o mai văd pe Oana. Atunci mi-au dat lacrimile. Nu știu dacă mai apuc 90 de ani! E mult… Dacă îi apuc, dau petrecere de aia mare, cum făceam eu pe vremuri”, a mai spus el în emisiune.

S-a speculat că Viorel Lis a fost dus la azil

La un moment dat, s-a zvonit că soția sa, Oana, l-a dus la un azil. Aceasta a negat vehement speculațiile. A spus că va continua să aibă grijă de el cât timp va fi nevoie. Declarațiile ei vin în contextul în care mulți au spus că s-a căsătorit cu fostul primar al Capitalei numai pentru bani.

„Viorel nu va ajunge la azil cât voi trăi eu și cât încă mai pot să trag. Dacă Viorel nu ar mai fi, cred că trebuie să mă mut din București. Eu nu pot să merg pe o stradă fără să-mi aduc aminte de el”, a declarat ea, cu lacrimi în ochi.

Viorel Lis, declarație de dragoste pentru soția sa

Viorel Lis a mărturisit că o apreciază foarte mult pe soția sa pentru efortul pe care îl depune. Acesta a recunoscut că nu știe dacă el ar fi fost capabil să facă același lucru, dacă era în locul ei. Tocmai de aceea, o iubește și o respectă. Viorel Lis a descris-o pe Oana ca fiind „un om de caracter”. A spus și că niciodată nu a forțat-o să rămână, ci a lăsat-o să aleagă.

„Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă. Pentru mine, e o surpriză plăcută și se vede că e un om de caracter. Nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuală nu am câștiguri mari, afaceri.

Avem o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult. Niciodată nu am obligat-o să stea cu mine, am lăsat-o să gândească ea singură, să hotărască. Acum, e singura mea iubire. Nu aș putea să trăiesc fără Oana”, a spus acesta.