Așadar, Viorel Lis a spus că și-a cumpărat un loc de veci la țară. Acesta se află în satul Zărnești din comuna Mălureni, situat în județul Argeș. Fostul edil al Capitalei a explicat că dorește un loc de veci lângă tatăl și mama lui.

Viorel Lis și-a cumpărat un loc de veci la țară

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai bine lângă mama și tata, nu?!”, a declarat Viorel Lis, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Amintim că starea de sănătate a fostului primar s-a deteriorat tot mai mult în ultimii ani. Acesta a suferit un infarct, are un stent la inimă și a fost infectat cu COVID-19.

Mai mult, acesta suferă de mai multe afecțiuni grave. Mai precis, are diabet și a suferit și un AVC, în urmă cu câțiva ani. Se confruntă și cu o semipareză la membrele inferioare. Astfel, nu se mai poate deplasa singur prin casă.

„La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. Am ajuns la o vârstă când nu mai pot să merg, am niște capace pe inima, cad mereu prin casă, merg în patru labe. E greu, n-am ieșit un an de zile din casă decât până la spital. Când am făcut infarct, am crezut că mă duc, gata! Când am ieșit pe targă din casă, eram sigur că e gata, nu o s-o mai văd pe Oana. Atunci mi-au dat lacrimile. Nu știu dacă mai apuc 90 de ani! E mult… Dacă îi apuc, dau petrecere de aia mare, cum făceam eu pe vremuri”, a mai spus fostul edil în emisiunea respectivă.

Soția fostului edil a oferit mai multe informații

La rândul ei, Oana Lis a oferit mai multe informații. Ideea ca soțul ei să fie îngropat la țară i-a aparținut unei verișoare de-ale acestuia, potrivit unor dezvăluiri.

„Locul de veci i l-a cumpărat o verișoară de-a lui de la Pitești, e practic făcut cadou de către verișoara lui. Viorel va fi înmormântat chiar acolo de unde e el”, a dezvăluit Oana Lis pentru Click.

Amintim că în ultima vreme au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Viorel Lis ar putea avea aceeași soartă ca Irinel Columbeanu, care a fost internat la azil. Totuși, Oana Lis refuză vehement să îl interneze pe soțul său într-un azil, fiind convinsă că ea este singura care îl poate îngriji așa cum trebuie.