Oana Lis este devastată! Nașa ei s-a stins din viață

Oana Lis este devastată! Sinceră din fire, soția lui Viorel Lis nu se sfiește să vorbească și despre momentele dureroase din viața ei.

Recent, aceasta le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că în urmă cu ceva timp, nașa ei s-a stins din viață. A fost un moment foarte greu, întrucât ea a fost cea care a crescut-o.

Oana Lis a scris că zacusca este preparatul care îi aduce mereu aminte de nașa ei. Soția fostului primar al Capitalei a mai spus că pentru unii, sărbătorile nu mai sunt ce au fost.

Potrivit acesteia, persoanele care țineau familia unită nu mai sunt. A recunoscut că uneori, din acest motiv, o copleșesc amintirile, mai ales în decembrie.

„Azi am mâncat zacuscă. Instantaneu gustul m-a făcut să mă gândesc la nașa mea care m-a crescut și nu mai e… În fiecare toamnă mergeam cu ea la piață și luam legume pentru zacuscă și varză pentru pus la murat.

Cred că am mâncat 30 de ani zacuscă făcută de ea. Mă gândeam ce ar fi zis de cum a ieșit. Și mă enervam că se termină zacusca și îmi dispărea starea asta de conectare. Pentru unii dintre noi sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte, pentru că persoanele care țineau familia unită nu mai sunt.

Trecutul rămâne trecut, doar uneori mă mai copleșesc amintirile, mai ales în decembrie”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Unde va fi înmormântat Viorel Lis?

Amintim că recent, Viorel Lis a dezvăluit unde va fi înmormântat. Starea de sănătate a fostului edil se înrăutățește, așa că și-a cumpărat un loc de veci la țară.

Acesta se află în satul Zărnești din comuna Mălureni, situat în județul Argeș. Acesta a spus că dorește un loc de veci lângă tatăl și mama lui.

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai bine lângă mama și tata, nu?!”, a declarat Viorel Lis, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a deteriorat vizibil. Acesta a suferit un infarct și are un stent la inimă. A fost, de asemenea, infectat cu COVID-19.

Fostul primar al Bucureștiului suferă, totodată, de mai multe afecțiuni grave. Mai precis, are diabet și a suferit și un AVC, în urmă cu câțiva ani. Se confruntă și cu o semipareză la membrele inferioare. Astfel, nu se mai poate deplasa singur prin casă.

La rândul ei, Oana Lis a oferit mai multe informații. Ideea ca soțul ei să fie îngropat la țară i-a aparținut unei verișoare de-ale acestuia, potrivit unor dezvăluiri. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.