Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, social-democratul Liviu Toma, a devenit membru al Partidului Pro România, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, coordonatorul organizaţiei judeţene a acestei formaţiuni politice, deputatul Mihaela Huncă.

Potrivit sursei citate, Liviu Toma a părăsit PSD alături de alţi peste 40 de membri social-democraţi, urmând să fie candidatul Pro România la Primăria municipiului Botoşani.

“Liviu Constantin Toma este candidatul Pro România la Primăria municipiului Botoşani. Eu cred că Liviu Constantin Toma, alături de echipa Pro România, se va pune în slujba cetăţenilor municipiului. Facem o altfel de politică, o politică ce este centrată pe nevoia cetăţeanului”, a susţinut Huncă.

Liviu Toma are 46 de ani şi este de profesie inginer.

Înainte de a deveni preşedinte al CJ, a fost director adjunct al societăţii de salubrizare Urban Serv SA Botoşani, notează Agerpres.

Campanie de recrutări a Pro România

Cu doar câteva zile în urmă, viceprimarul din Ploieşti și fost președinte al organizației municipale a PSD Ploiești, Cristian Mihai Ganea, a decis să se alăture partidului condus de către Victor Ponta. Mai mult decât atât, Ganea va fi candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Ploiești.

“A reuşit să deblocheze şi să finalizeze proiectele finanţate din fonduri europene la Ploieşti și, contrar lipsei de viziune și capacitate a primarului PNL, a rezolvat multe din problemele orașului”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a partidului lui Ponta.

Iar la începutul săptămânii, filiala Pro România Neamț a postat pe Facebook un mesaj prin care anunța alăturarea în partid a senatoarei Emilia Arcan, fost membru PSD.

“Senatorul Emilia Arcan a demisionat din PSD pentru că nu a vrut să renunțe la principiile în care crede și a optat pentru continuitatea politicilor social democrate, devenind membru PRO România Neamț”, se arăta în respectivul mesaj.