„Dl. Negulescu a fabricat probe false, a șantajat persoane cercetate în alte dosare și i-a obligat să depună mărturii false, a folosit ilegal statutul de martor cu identitate protejată pentru cei șantajați de el, a influențat direct decizii strict politice și persoane publice din județul Prahova, a avut un comportament și acțiuni de crimă organizată folosind statutul de procuror și puterile legale specifice funcției, a cheltuit milioane de lei din bani publici pentru războaiele lui de interlop și mai sunt și alții care au procedat la fel!”, și-a început mesajul liderul Pro România, Victor Ponta.

”Sunt o rușine pentru majoritatea magistraților”

Victor Ponta a mai scris pe pagina sa de Facebook că Negulescu, și restul magistraților ca el, sunt o rușine pentru magistrații corecți.

„Portocală (ca și alții că el) sunt o rușine pentru majoritatea magistraților corecți care aplică legea și își fac datoria dar nu au fost niciodată pedepsiți și înlăturați ca niște uscături dintr-o pădure!”, a mai scris Victor Ponta.

”Abuzurile nu sunt pedepsite în România”

Liderul Pro România a mai scris pe pagina sa că abuzurile din România nu sunt deloc pedepsite. În plus, acesta a specificat că în oricare altă țară democratică, acesta ar fi fost imediat dus la închisoare.

„În SUA sau în orice țară europeană democratică era de mult în penitenciar. În România până azi a fost protejat!

Abuzurile grave ale celor care sunt plătiți să aplice legea și să facă dreptate nu au fost niciodată pedepsite în România, poate acum se schimbă situația. Și acum înțelegeți de ce se lupta PNL să desființeze Secția Specială – ca să îi protejeze pe infractorii care au fabricat dosare adversarilor lor politici!”, mai spune Victor Ponta.