Este vorba despre Cristian Mihai Ganea, cel care ocupa funcția de viceprimar și fost președinte al organizației municipale a PSD Ploiești. Acesta a decis să se alăture partidului condus de către Victor Ponta. Mai mult decât atât, Ganea va fi candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Ploiești.

Anunțul făcut de către Pro România

”Viceprimarul Cristian Mihai Ganea a fost desemnat candidat la Primăria Ploiești din partea PRO România Ploiești. De profesie economist, Cristian Mihai Ganea a activat în mai multe companii private, în funcții de conducere.

În anul 2015 a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD şi viceprimar al municipiului Ploieşti.

A reuşit să deblocheze şi să finalizeze proiectele finanţate din fonduri europene la Ploieşti și, contrar lipsei de viziune și capacitate a primarului PNL, a rezolvat multe din problemele orașului.”, se arată pe pagina oficială de Facebook a partidului condus de către Victor Ponta.

Cine s-a mai transferat recent la Pro România

Luni, filiala Pro România Neamț a postat pe Facebook un mesaj prin care anunța alăturarea în partid a senatoarei Emilia Arcan, fost membru PSD.

”Senatorul Emilia Arcan a demisionat din PSD pentru că nu a vrut să renunțe la principiile în care crede și a optat pentru continuitatea politicilor social democrate, devenind membru PRO România Neamț.

Dacă cele două partide care domină astăzi scena politică din România într-un mod păgubos (PSD și PNL) nu au avut curajul să-și anunțe candidații la nivelul organizațiilor din județul Neamț, noi o facem astăzi în virtutea unor strategii, politici și demersuri care să susțină agenda publică a cetățenilor din județul Neamț, să contribuie la o reformă administrativă și, cel mai important, să contribuie la creșterea calității vieții celor care își duc traiul în județul nostru.
Candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Neamț – Emilia Arcan.

Candidat pentru funcția de primar al Municipiului Piatra Neamț – Liviu Harbuz
Când PNL și PSD își vor anunța candidaturile, vom știi dacă asistăm din nou la un blat politic (cine cui cedează Consiliul Județean și Primăria Municipiului Piatra Neamț).

Suntem determinați să facem o altfel de politică: fără blaturi, fără interese de găști politice, fără penali.

La Neamț, schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi, prin noi, nemțenii.”, se arată pe pagina de Facebook a filialei.