Cântăreața AMME a povestit cum a ajuns să se pozeze cu Simona Halep în aeroport dar a dat detalii inedite despre ce a urmat după acest episod. AMME și campioana de tenis s-au fotografiat împreună înainte ca Halep să plece în vacanța de la Roma. Poza a făcut înconjurul presei iar ceea ce a urmat a fost o nebunie, după cum declară chiar cântăreața.

„Doamne, s-a creat atâta vâlvă cu subiectul ăsta că am apărut în cinci ziare și a aflat și taică-meu, care n-are Facebook, n-are Instagram. A aflat de la vecini! A aflat maică-mea, a aflat bunică-mea. A aflat familia mea!”, a spus AMME.

Cântăreața AMME și povestea din spatele fotografiei

Ea a relatat că nimic nu a fost planificat și că s-a decis să facă fotografia în clipa în care a văzut-o pe Simona Halep.

„A fost super random (n.r. – întâmplătoare) și rapidă toată treaba asta. Eram pur și simplu în aeroport, joia trecută, atunci când a plecat în vacanță. Era și ea în partea stângă a noastră și am fost să facem o poză cu ea. Pentru că din punctul nostru de vedere, Simona este un exemplu, un om cu care noi ne mândrim și pe care îl știe toată țara. Un om muncitor, talentat și așa mai departe. Și atunci am mers până la ea”, a povestit cântăreața.

Eu și prietena mea am fost șocate

Simona Halep a acceptat să facă o poză și ar fi fost amabilă și drăguță.

„Am postat poza doar pe story, nu am postat-o în feed, absolut nimic. Iar poza aia a făcut ravagii! A apărut în ProSport, în Libertatea, în o grămadă de ziare! Eu și prietena mea am fost șocate să ne vedem acolo cap de afiș. A fost amuzant. Simona e un om foarte fain”, a spus AMME într-un live pe Instagram.

Simona Halep a fost în vacanță la Roma

Amintim că în urmă cu o săptămână, Simona Halep a plecat în vacanță la Roma, împreună cu prietena ei cea mai bună, Georgiana Herda.

Înainte de îmbarcarea în avion, Simona Halep s-a fotografiat alături de cântăreața AMME. În vacanța de la Roma, Simona a vizitat obiective turistice și a mâncat tradițional italienesc.