Se pare că Simona Halep a plecat din România pentru a se relaxa într-o binemeritată vacanță, alături de cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda.

Simona Halep a decis să plece din țară

Joi dimineață Simona Halep a fost văzută la „Aeroportul Henri Coandă”. Înainte de se urca în avion, Simona Halep s-a fotografiat alături de Amme, cea care și-a dorit o poză cu dubla campioană de Grand Slam.

Simona Halep și prietena sa au vizitat mai multe obiective precum Muzeele Vaticanului sau Panteonul din Roma. De asemenea, cele două s-au răsfățat cu preparatele din Italia, ieșind joi seară la un restaurant de lux. Simona Halep și Georgiana Herda au petrecut mai multe vacanțe împreună.

 

 

Momente dificile pentru Simona Halep

Simona Halep este suspendată provizoriu din 7 octombrie 2022, după un test pozitiv cu Roxadustat la US Open, iar recent a solicitat ca dosarul ei de dopaj să fie finalizat cât mai repede. Mai mult sportiva a acuzat ITIA că tergiversează fără motiv audierea ei de către Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, mai ales după o nouă cerere de amânare.

Audierea Simonei Halep trebuia să aibă loc inițial în luna februarie, dar a fost amânată pentru martie. Ulterior, s-a stabilit data de 29 mai. Supărată extrem de tare, Halep a transmis un mesaj dur la adesa reprezentanților ITIA.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA! Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead, a afirmat public acum trei zile că se angajează să gestioneze cazul într-un mod empatic, eficient și rapid, în același timp a solicitat tribunalului să amâne din nou audierea, pentru a treia oară”, a spus Halep.

Chiar dacă a pierdut enorm de mulți bani dar și timp prețios, Halep este decisă să lupte. Cu toate acestea, ea încearcă, pe cât posibil, să își vadă în continuare de viață și să petreacă cât mai mult timp într-un mod plăcut, astfel încât perioada stresantă să nu își pună amprenta prea tare.