Simona Halep se confruntă în această perioadă cu o nouă problemă. Hotelul de patru stele pe care îl deține pe litoralul românesc practică niște prețuri destul de piperate. În consecință, turiștii se declară revoltați de sumele pe care trebuie să le scoată din buzunar, despre care, zic ei, că nu s-ar cere nici măcar în cele mai luxoase stațiuni din lume.

Comentariile acide vizează hotelul deschis de Simona Halep în urmă cu doi ani, la Mamaia Nord. Este vorba de hotel de patru stele, care se numește „Lotus Studios”. Complexul turistic are 20 de camere. În momentul în care s-a făcut un calcul, s-a aflat că investiția marii campioane s-a ridicat la 1,5 milioane de euro. Încă de pe atunci s-a menționat că prețurile cerute pentru cazare sunt destul de mari.

Turiștii s-au plâns de prețurile mari

Apartamentele sunt formate dintr-un living, un dormitor, o baie și bucătărie. Incluzând și balconul, aceste apartamente ajung la o suprafață de 60 de metri pătrați. Hotelul se află la 500 de metri de plaja Ammos.

Turiștii care au călcat pragul „Lotus Studios” au rămas, însă înmărmuriți. Ei au admis că oferta în ceea ce privește condițiile apartamentelor din hotelul din Mamaia sunt foarte bune. Cu toate acestea, ei s-au plâns de prețurile piperate.

Pentru a înțelege mai bine, trebuie subliniat că în luna iunie, cei care vor să se cazeze la hotelul deținut de Simona Halep pentru doar două nopți trebuie să scoată din buzunare 1.500 de lei. Cu alte cuvinte o noapte de cazare costă 750 de lei pe noapte. În condițiile în care luna iunie nu este vârf de sezon estival, prețul cerut întrece mult așteptările clienților.

Apartamentele, elegante și cu mult bun gust

Nici la Monte Carlo nu-i atât”, a spus unul dintre internauți.

Cu toate acestea, cei care se încumetă să plătească sumele cerute la recepție, au parte de condiții bune. Designul interior ale apartamentelor este rafinat, elegant și cu mult bun gust.

Camerele de tip Studio Deluxe au 32 de metri pătrați, un pat dublu mare și bucătărie privată. Cât despre apartamentele cu un dormitor, acestea au 47 de metri pătraţi şi sunt perfecte pentru patru persoane, la fel ca şi apartamentele cu două dormitoare şi bucătărie privată. Un apartament în hotelul Simonei Halep cuprinde un living, un dormitor, o baie și o bucătărie, plus un balcon generos, cu vedere spre mare.

Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere.