Jurnalistul britanic Piers Morgan a lansat un atac dur la adresa lui Meghan Markle și a prințului Harry. Potrivit acestuia, deși ducii de Sussex au anunțat că au părăsit Marea Britanie pentru că li se încalcă dreptul la viață privată, au ajuns să se poarte mai rău ca vedetele din SUA.

Editorialul a fost preluat de Blacknews, iar jurnalistul are un val de nemulțumiri referitore la atitutidnea celor doi, menționând că omenirea are nevoie de un vaccin protector contra ipocriziei.

Totodată, jurnalistul îi numește pe ducii de Sussex ”cele mai toxice regalități din lume”, ei făcând anumite declarații, iar acțiunile lor fiind la polul opus.

„M-aș bucura cu siguranță de o pauză de la cele mai toxice regalităţi din lume a căror declarație de râs a misiunii este de a pune „compasiune în acțiune”, dar care nu pierd niciodată șansa de a arunca abuzuri nefondate despre propriile familii pe care le aruncă și lepădă în mod constant.

La fel ca în toate lucrurile din lumea ridicolă a lui Meghan și Harry, le place să predice un lucru și să facă exact opusul.

Tocmai au terminat o călătorie de patru zile la New York, care chiar și conform standardelor lor cu două fețe a stabilit un nou nivel scăzut pentru ipocrizie.

Conceput în mod aparent pentru a le vorbi firmelor farmaceutice „ultra-bogate” din lume despre „egalitate”, ceva ce primele femei privilegiate și răsfățate știu din confortul de palat al conacului lor californian, călătoria a fost de fapt o încercare nemiloasă și cinică de a stabili noua lor alternativă Familia Regală. Și m-a făcut să vomit”, a scris jurnalistul în editorial.

Acesta reamintește de faptul că cei doi au vrut intimitate în primă fază, iar acum epuizează toate metodele prin care să câștige bani. În opinia sa, planul ducilor de Sussex este acela de a deveni bogați și celebri, fără niciun talent.

„Să ne reamintim că Sussex-ii au renunțat la Marea Britanie și la datoria regală pentru că se presupune că doreau intimitate.

Cu toate acestea, de când au aterizat în Statele Unite, s-au angajat într-o orgie nerușinată și implacabilă de auto-publicitate, duplicitate care atrage bani.

Duplicitatea vine din pretenția lor de a detesta tot ceea ce reprezintă familia regală și monarhia, dar în același timp își mulge cu bucurie titlurile regale cu lăcomia obscenă a unui grohăit de porc, termen folosit pentru un grup de porci sălbatici care distruge tot ce le stă în cale.

Meghan și Harry au nasul înfipt permanent în jgheabul regal și este evident că acum intenționează să-i păstreze acolo până când se vor face repulsiv de bogați și celebri”, a spus jurnalistul.

”Oameni fără niciun talent distinct”

El a făcut o comparație cu familia Karashien, adăugând că cel puțin în cazul acestora, ei sunt onești și nu pretind că sunt talentați sau că salvează planeta așa cum o fac ducii de Sussex. 

„În această privință, ei sunt versiunea regală a Kardashienilor – oameni fără niciun talent distinct decât să se prostitueze la cei mai buni ofertanți și dorința nebună de a-și difuza lenjeria de familie murdară în public pentru câștig financiar.

Dar cel puțin misiunea Kardashienilor de a fi comercianți miliardari TMI se bazează pe o onestitate de bază: ei nu pretind că sunt talentați sau că salvează planeta.

În schimb, în ​​centrul campaniei declarate a ducilor de Sussex de a ne „înălța și uni” pe toți cu compasiunea lor aprigă – dacă nu sunteți înrudit cu ei, atunci vă puteți duce dracu’ – se află o înșelăciune scandaloasă cu două fețe”, a mai spus el.

Jurnalistul a amintit și de evenimentul în care Harry avertiza în legătură cu schimbările climatice, și pericolul acestora. Deși se arăta un mare protector al mediului, ducii de Sussex au zburat weeekend-ul trecut cu un avion privat, care, potrivit jurnalistului produce aproximativ 17 tone de emisii de carbon pentru un singur zbor.

El a adăugat că cei doi zboară constant și nu înțelege de ce se arată atât de afectați de problema schimbărilor climatice.

„Pentru un prim exemplu, eco-războinicii auto-denumiți nu se opresc niciodată să vorbească lumii despre mediul înconjurător.

Luna trecută, Harry ne-a avertizat că schimbările climatice sunt una dintre „cele mai presante probleme cu care ne confruntăm”.

Și unul dintre scopurile concertului Global Citizen Live la care au participat sâmbătă seara a fost să ceară noi legi ecologice dure care să înjumătățească emisiile din SUA până în 2030.

Așadar, ați putea presupune că ei dau exemplul în reducerea deliberată a amprentei de carbon? Nu fiţi prostuţi! De fapt, ei fac în mod deliberat opusul total.

Se plâng de poluare, dar zboară cu avionul privat

Sâmbătă, Sussex-ii au zburat înapoi în Santa Barbara din New York într-un avion privat, un avion Dassault Falcon 2000. Acesta produce aproximativ 17 tone de emisii de carbon pentru un singur zbor.

Este același mod de transport pe care l-au folosit în mod repetat – adesea ca invitați ai unor prieteni celebri precum Elton John și George Clooney – în ciuda faptului că au fost criticați pentru dublele standarde evidente.

Acum, nu am nimic împotriva avioanelor private și le-am folosit eu însumi, dar nu țin constant lumii prelegeri despre necesitatea urgentă de a-și reduce amprenta de carbon”, a mai spus acesta.

Totodată, modul în care ducii de Sussex circulă este mult mai poluant decât al oamenilor de rând, spune jurnalistul. Acesta subliniază faptul că cei doi au parcat un bolid de lux permanent pe asfalt, iar recent au făcut o plimbare în jurul Manhattanului într-un convoi de lux format din cel puțin trei Range Rover și SUV-uri, pentru a ”certa” anumite firme farmaceutice că nu fac suficient de mult pentru administrarea vaccinurilor.

„Ipocrizia este uluitoare. Modul lor de călătorie rutieră urmează o temă similară. Pe asfaltul din faţa reşedinţei din Santa Barbara au parcat permanent un bolid 4×4. În New York, prințul și prințesa Poluării au făcut o plimbare în jurul Manhattanului într-un convoi de lux format din cel puțin trei Range Rover și SUV-uri.

Pentru a cita din propriul discurs de sâmbătă, această desconsiderare intenționată față de propria lor eco-hectorizare este „ca și cum ai arunca veste de salvare, atunci când cei din jurul tău se îneacă”.

Și oricum, ce făceau acolo?

Se pare că ducii de Sussex se aflau în NYC pentru a certa firmele farmaceutice pentru că nu fac suficient de mult pentru „egalitate” atunci când vine vorba de administrarea vaccinurilor în țările mai sărace.

La fel ca în restul acestor două harpe, problemele reale legate de vaccinuri și brevete sunt mult mai complicate decât sugerează, iar companiile pe care le atacă au salvat deja zeci de milioane de vieți cu munca lor strălucită în această pandemie”, mai spune jurnalistul.

Sărăcia și hainele de mii de dolari ale lui Meghan Markle

Un alt subiect abordat de jurnalist este combaterea sărăciei, pe care ducii de Sussex o susțin, însă Meghan Markle poartă haine de sute de mii de dolari la fiecare vizită pe care o face.

Totodată, el a mai precizat că atât Meghan cât și Harry încasează milioane de dolari de la Netflix, dar și alte mari branduri, auun avion privat, dar și un conac, însă atacă cu nerușinare Big Pharma, pentru că nu fac suficient pentru țările sărace.

„Însă unul dintre principalele obiective ale Global Citizen este și „combaterea sărăciei”.

Ei bine, sunt sigur că suntem cu toții de acord că nimic nu țipă învingând sărăcia decât Meghan Markle purtând haine de firmă în valoare de 100.000 de dolari – deși oricine a plătit-o să poarte garderoba de iarnă voluminoasă în zilele calde cu soare merită probabil un premiu – și bijuterii scumpe în timp ce pătrundea în jurul unor părți sărace ale Harlemului, unde citea copiilor extrase din propria carte, The Bench.

Ni s-a spus că această afișare a auto-măririi, care se îndoaie, trebuia să „promoveze alfabetizarea timpurie”, dar după cum au atestat recenzenții acestei groaznice grămezi de exemplificări, The Bench este alfabetizarea, ceea ce este Madonna este pentru a îmbătrânirea grațioasă.

Este nevoie de un tip special de nerușinare pentru a folosi copiii care abia citesc pentru a declanșa vânzările marcante ale cărții.

Așa cum Meghan și Harry au făcut pe parcursul călătoriei lor, pentru a îndeplini contracte masive de multe milioane de dolari cu agenți de plată precum Netflix.

Este nevoie, de asemenea, de un tip special de nerușinare pentru a ataca BIG PHARMA pentru că sunt „ultra-bogați” și că nu fac suficient pentru a promova egalitatea, atunci când voi înşivă sunteţi ultra-bogați predicând despre egalitate din avioanele voastre private și din conacul cu nouă dormitoare şi 16 de baie.

Dar cea mai mare îngrijorare a mea cu privire la această călătorie la New York nu este însă despre ipocrizia șocantă a Sussex-iilor, care se întâmplă cu o regularitate atât de mare, încât acum și-a pierdut toată capacitatea de a mai surprinde”, a mai scris acesta.

Familia Regală este cea mai afectată

Jurnalistul subliniază faptul că singurul lucru pentru care este îngrijorat este urmările pe care Familia Regală și Monarhia le va suporta după atitudinea acestora.

El a amintit de declarațiile lui Meghan Markle privind rasismul în interviul acordat pentru Oprah Winfrey, iar în prezent, cei doi nu fac altceva decât să fie ”o familie regală rivală care călărește globul”.

„Nu, ceea ce mă îngrijorează mult mai mult este dauna continuă pe care o fac familiei regale și monarhiei prin încercarea lor foarte transparentă de a înființa o entitate regală renegată din America.

Unul care nu se bazează pe genul de măreție liniștită, admirabilă, stoică, modestă, condusă de datorii, al Reginei, ci pe o invazie a simțurilor noastre, 24/7, ieftină, lipicioasă, zgomotoasă, toxică, în stil Kardashian, destinată în mod special statutul regal pentru maximul beneficiu comercial personal.

Afirmațiile incendiare, dar încă nedovedite, ale lui Meghan Markle de rasism și insensibilitate împotriva familiei reale în timpul interviului cu Oprah din martie au cauzat deja un rău foarte real monarhiei, în special în anumite părți ale Commonwealth-ului.

Acum, ea și soțul ei, victimă ostatică, se străduiesc să fie o familie regală rivală care călărește globul ca un colos trezit și sunt încurajați în această amăgire de către primarul din New York, Bill de Blasio, și de Națiunile Unite, care i-au tratat la fel ca pe nişte lideri mondiali”, a mai adăugat acesta.

Ducii de Sussex, lideri mondiali?

Totodată, el subliniază faptul că ducii de Sussex au început să se creadă lideri mondiali. El a dat exemplu întâlnirea cu primarul din New York, cea cu guvernatorul Kathy Hochul, dar și cea cu ambasadorul SUA la ONU, toți făcându-și timp pentru a-i vedea pe cei doi.

În acest context, jurnalistul susține că Meghan Markle nu este altceva decât ”o actriță pensionată”, pe când prințul Harry este ”un prinț pensionar”. El a mai subliniat faptul că cei doi nu au altceva de făcut decât ”să-și poată umple cizmele regale cu cât mai multă mizerie posibilă”.

„Primarul din New York, Bill de Blasio, nu a găsit timp să facă o călătorie importantă de mult timp la închisoarea Rikers, dar a găsit timp să-i vadă pe Sussexi.

Guvernatorul Kathy Hochul și-a făcut timp în programul ei presupus ocupat pentru a se alătura lui de Blasio pentru o fotografie PR cu ducii de Sussex la One World, unde s-au întâlnit și cu secretarul general adjunct al ONU, Amina Mohammed.

Și ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a fost atât de încântată de apropierea cuplului regal, încât a postat cu entuziasm fotografii pe rețelele de socializare.

Toți îi tratau pe Meghan și Harry ca pe niște lideri mondiali. Dar NU sunt! Sunt o actriță pensionară și un prinț pensionat care se prefac că sunt lideri mondiali, astfel încât să-și poată umple cizmele regale cu cât mai multă mizerie posibilă înainte ca în cele din urmă banul să vină de la acoliții lor creduli, care nu ştiu jocul lor real.

Văd chiar prin acestea ridicol de mici şanse. Avem nevoie de un vaccin urgent pentru a ne proteja de acești ipocriți regali, mai scrie Morgan.