Fiica duciilor de Sussex, adăugată în linia de succesiune. Pe ce loc se află Lilibet?

Site-ul oficial al Casei Regale a fost actualizat luni, după ce familia a fost criticată pe motiv că Lilibet nu era adăugată în linia succesiune. Lilibet, al cărei nume este o tribută la adresa Reginei Elisabeta a II-a, cât și mama lui Harry, regretata prințesă Diana, se află pe locul opt în linia de succesiune la tron, conform foxnews.com

Includerea lui Lilibet pe lista respectivă la plasat pe prințul Andrew pe locul 9. De asemenea, Lilibet se află după fratele ei, Archie Mountbatten-Windsor, care s-a născut în 2019 și se situează pe locul șapte.

Prințul Harry va scrie o nouă carte de memorii

Anterior, prințul Harry a transmis că își va împărtăși „greșelile și lecțiile” învățate de-a lungul vieții, într-o nouă carte de memorii. Acesta a semnat deja un contract cu editura Penguin Random House iar cartea va fi publicată anul viitor.

În acest context, prințul Harry a promis că va evidenția „părțile bune și pe cele rele” și va fi „sincer”, conform informațiilor transmise de bbc.com. De asemenea, profitul rezultat din vânzarea exemplarelor publicate va fi donat unor organizații caritabile. Potrivit sursei menționate, Familia Regală a aflat de cartea respectivă cu ocazia ultimei vizite a lui Harry în Marea Britanie.

Oficialii de la Casa Regală nu sunt fericiți în urma anunțului făcut de Harry. Conform acestora, „Harry nu l-a avertizat pe Charles despre o afacere de 20 de milioane de dolari”.

Ducele de Sussex lucrează în secret la cartea despre viața sa în familia regală de aproape un an. Acesta a colaborat cu scenaristul câștigător al lui Pulitzer, J. R. Moehringer, într-o mișcare rară de la un membru senior al familiei regale. Sursa menționată transmite că prima schiță a manuscrisului, în prezent fără titlu, este aproape complet scrisă și urmează să fie trimisă în octombrie.

Totuși, experții regali au pus sub semnul întrebării motivul lui Harry pentru scrierea cărții, punctând că este deja bogat și a vorbit anterior despre Megxit. Așadar, expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat pentru Mail Online că Harry își „exorciza demonii” cu cartea, dar a întrebat cât de unilateral ar fi.

„Va fi adevărul sau adevărul lui? Și vor fi aceiași sau diferiți?”, a întrebat expertul regal Richard Fitzwilliams.

De asemenea, persoane din aproprierea Prințului Charles au spus că acesta a fost „surprins” de veste iar membrii familiei nu au fost avertizați în prealabil că o carte era în plină desfășurare, până când a apărut știrea.

„O carte a lui Harry, scrisă de Meghan”, a transmis un oficial regal. „Cred că toată lumea s-a săturat să fie supărată când vine vorba de cei doi. Au petrecut ultimele 18 luni făcând tot ce le-au promis Majestății Sale că nu vor face – trăind din viața anterioară și din statutul lor de membri ai Familiei Regale. Din păcate, este deprimant de previzibil. Sugestia lui Harry că ar scrie despre „greșelile” sale și „lecțiile” pe care le-a învățat a ridicat multe sprâncene”, a transmis altă persoană apropiată de familia regală.