Meghan Markle și Trevor Engelson au început o relație în anul 2004, atunci când ducesa de Sussex era de abia la început de carieră. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, iar doi ani mai târziu, mai exact în 2013, Meghan Markle a intentat divorț.

Potrivit unei noi cărți, Meghan Markle ar fi făcut un gest care l-a enervat la culme pe fostul ei soț. Acesta a vorbit și despre cum s-a simțit în timpul divorțului. Potrivit cărții „Meghan: A Hollywood Princess”, scrisă de biograful regal Andrew Morton, Trevor Engelson s-a simțit drept „ceva lipit de talpa pantofilor” lui Meghan Markle în perioada în care căsnicia lor se deteriora.

Mariajul celor doi a funcționat până când Meghan Markle  s-a mutat în Toronto, Canada, iar în perioada fillmărilor pentru celebrul serial „Suits”, iar soțul ei a rămas în California, Statele Unite ale Americii. Potrivit lui Morton, Meghan i-a trimis lui Trevor înapoi, prin poștă, și inelul de logodnă cu diamante și verigheta.

Meghan Markle și-a părăsit soțul prin poștă

În urma incidentului, Ninaki Priddy, care era cea mai bună prietenă a lui Meghan atunci și fusese chiar și domnișoară de onoare la nunta ei, nu a vrut „să se mai asocieze” cu ea, potrivit Express.co.uk.

În ceea ce privește reacția lui Trevor, fostul soț al ducesei de Sussex a fost extrem de nervos după incident. Andrew Morton susține că Trevor Engelson i-ar fi spus unui prieten apropiat că a trecut la sentimentul că „era doar ceva lipit de talpa pantofului lui Meghan”, scrie The Sun.

Amintim faptul că Prințul Harry şi Meghan Markle care s-au mutat în California şi s-au retras din familia regală britanică, administrează fundaţia Archewell, organizaţie de caritate, dar şi o companie de producţie audiovizuală, care a semnat parteneriate lucrative cu platformele Netflix şi Spotify.

De menționat este faptul că, acest anunț vine după ce mai multe voci au susținut că renunțarea ei și a Prințului Harry la statutul de membri seniori ai Casei Regale și plecarea din Marea Britanie, a fost doar un plan pentru ca Meghan să se întoarcă la actorie și în lumina reflectoarelor.

Totodată, Meghan Markle va crea şi va produce pentru platforma Netflix serial de animaţie care doreşte să stimuleze tinerele fete să se emancipeze şi care vor avea ca surse de inspiraţie personalităţi feminine din istorie, anunța fundaţia pe care ducesa o administrează împreună cu prinţul Harry, informează AFP.