Încă de la început, s-a spus că Meghan Markle ar fi avut o relație tensionată cu Kate Middleton. Și că totul ar fi pornit de la un dezacord privind rochiile de nuntă. Dar când Meghan Markle a dat nas în nas pentru prima dată cu Kate Middleton, viitoarea ducesă de Sussex impresia ei ar fi fost cu totul alta.

Prințul Harry a dezvăluit detaliile întâlnirii

Prințul Harry a fost cel care a dezvăluit detaliile întâlnirii Meghan-Kate în timpul interviului de la BBC, după anunțul oficial al logodnei, scrie Express.

Prințul Harry a povestit că ducele și ducesa de Cambridge așteptau cu nerăbdare să o întâlnească pe Meghan. În interviu, Meghan l-a întrerupt pe Harry și a descris întâlnirea ca foarte bună. Apoi a folosit un singur cuvânt pentru a descrie momentul: „minunat”.

Meghan spera la o legătură puternică cu ducesa de Cambridge

În cadrul interviului acordat de Meghan Markle, viitoarea Ducesă de Sussex a mai dezvăluit că s-au cunoscut… la un blind date (întâlnire pe nevăzute – n.red.).

Conform cărții „Finding Freedom” scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, Meghan spera la o legătură puternică cu ducesa de Cambridge, care, în schimb, a păstrat distanța față de fosta actriță.

„Relația lor nu progresase prea mult față de când era iubita lui Harry”, au scris Scobie și Durand, conform The Times