Potrivit noii versiuni a cărţii ”Finding Freedom” scrisă de prietenul lui Meghan Markle, Omid Scobie, ducii de Sussex se bucură de alegerea pe care au făcut-o în urmă cu mai bine de un an.

Mai exact, atât Meghan Markle cât și Prințul Harry nu au niciun regret pentru că au plecat din sânul familiei regale britanice şi îşi susţin decizia în continuare.

În capitolul actualizat al noii ediţii a cărţii, Scobie şi co-autoarea Caroline Durand scriu că oricât de dificili ar fi fost ultimii ani pentru cuplu, Meghan Markle nu regretă în niciun fel decizia luată. Totodată, sursa citată mai arată că pentru cei doi liniștea și viața tihnită departe de obligațiile regale au fost alegerea cea mai bună pe care o puteau lua.

Meghan Markle nu regretă că a părăsit Casa Regală

”Indiferent cât de grei au fost anii aceştia, surse apropiate de duci ne-au spus că nici el, nici Meghan nu regretă decizia luată. Şi principala satisfacţie a celor doi este nu atât liniştea şi viaţa tihnită de famile departe de obligaţiile regale, cât faptul că se pot implica în acţiuni de într-ajutorare.”

Amintim faptul că pe lângă aceste declarații controversate, Prinţul Harry şi Meghan Markle au mai făcut o serie de dezvăluiri fără precedent în celebrul interviu la Oprah, după ce au părăsit monarhia britanică şi s-au mutat în SUA.

În cadrul interviului cei doi au vorbit despre perioada dificilă pe care au trăit-o în Casa Regală, dar și despre presiunile care i-au făcut să ia o astfel de decizie. Se pare că au existat momente critice între Meghan Markle și Kate Middleton, pe care fiecare ducesă le-a povestit în felul ei.

În același timp, o altă problemă pentru ducii de Sussex a reprezentat-o atitudinea unor membri ai Familei Regale în fața fiului lor Archie, în contextul în care aceștia se întrebau ce culoare va avea când se va naște.