Cu cine s-a iubit Meghan Markle înainte de a fi cu prințul Harry? Ducesa a mai fost căsătorită o dată

Înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, Meghan Markle a avut mai multe relații și chiar a fost căsătorită. În perioada 2004-2013 ducesa de Sussex era împreună cu producătorul american de film, Trevor Engelson, cu care s-a și căsătorit ulterior.

După șase ani de relație, Meghan și Trevor, care deține propria companie de producție numită Underground, s-au logodit în anul 2010. În septembrie 2011, cei doi au avut o nuntă extravagantă pe plaja Jamaica Inn din Ocho Rios, Jamaica. La nuntă au participat peste 100 de invitați.

Din păcate, căsnicia lor nu a durat prea mult. Doi ani mai târziu, în septembrie 2013, cei doi au decis să divorțeze pașnic. Surse apropiate cuplului susțineau că rolul lui Meghan în serialul ”Suits”, filmat la Toronto, a jucat un rol important în despărțirea celor doi.

Posibilă relație cu jucătorul de golf, Rory McIlroy

În anul 2014, Meghan posta pe rețelele de socializare un video în care accepta provocarea ”ice bucket”. Alături de ea se afla și jucătorul profesionist de gol, irlandezul Rory McIlroy.

Deși videoclipul arată că aceștia erau destul de apropiați, relația lor nu a fost confirmată niciodată. Cu toate astea, cei doi au fost văzuți de mai multe ori la anumite restaurante din New York sau Dublin. Surse apropiate celor doi declarau, la acea vreme, că nu există nicio relație romantică între Meghan și Rory, notează nowtolove.com.au.

Relație de doi ani cu un bucătar canadian

Înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry, în 2016, Meghan Markle a fost într-o relație care a durat 2 ani cu bucătarul canadian, Cory Vitiello.

La puțin timp după ce l-a cunoscut pe Prințul Harry, Meghan l-a părăsit pe Cory Vitiello. Înainte să se despartă, bucătarul canadian o felicitase pe Meghan pentru că urma să colaboreze cu World Vision.

Un apropiat al celor doi spunea pentru The Daily Mail că erau un cuplu drăguț și că se potriveau însă existau momente când părea că relația lor este superficială.

Sursă foto: Max Mumby/Indigo/Getty Images