De acum înainte însă clopotele vor fi trase doar pentru membrii selectați ai Familiei Regale. Dar, scrie The Mirror, Kate Middleton nu se va afla printre aceștia. Anul acesta, ziua de naștere a Ducesei de Cambridge, 9 ianuarie, a prins-o în plin lockdown în Marea Britanie.

Soția Prințului William a fost forțată să-și petreacă ziua în liniște, alături de William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.
William a găzduit o petrecere doar pentru ei, la casa lor din Norfolk, Anmer Hall, unde au petrecut și Crăciunul.

Dar un eveniment special nu va mai marca ziua de naștere a lui Kate, anul viitor. Ducesa de Cambridge nu va auzi clopotele tradiționale de la Westminister Abbey când își va sărbători cea de-a 40-a aniversare, din cauza schimbărilor intervenite pentru a reduce costurile.

Clopotele nu au mai răsunat la abație din aprilie 2020, din cauza pandemiei, iar schimbările sunt planificate pentru repornirea lor în septembrie.

Acestea nu vor mai răsuna pentru zilele de naștere ale prințesei Ann, prințului Andrew, prințului Edward sau ducesei de Cornwall. Dar nici pentru ducele și ducesa de Cambridge și copiii lor, relatează revista Hello.

În viitor, se vor face auzite doar pentru regină și prințul Charles.

„Datorită provocărilor financiare pe care le-a adus pandemia Covid-19 și, în consultare cu Palatul Buckingham, clopotele vor suna acum doar pentru zilele de naștere ale MS Regina și ale Prințului de Wales”, a declarat o sursă.