Emoții mari în Familia Regală. Prinţesa Beatrice, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi Edoardo Mapelli Mozzi au devenit părinţii unei fete. Anunțul a fost făcut de Familia Regală.

Într-o postare pe conturle de socializare ale Familiei Regale, oficialii britanici anunță că fiica celor doi s-a născut sâmbătă, 18 septembrie, într-un spital din Londra, având o greutate de 2,7 kilograme.

În ceea ce îi privește pe bunicii, între care prinţul Andrew şi Sarah Ferguson, şi străbunicii, aceștia au fost informaţi şi sunt încântaţi de veste. „Familia ar vrea să mulţumească echipei spitalului pentru grija minunată”, se mai arată în mesajul postat.

În același timp, sursa citată a mai precizat că Alteţa Sa Regală şi copilul sunt bine şi că prinţesa Beatrice şi Mozzi sunt nerăbdători să o prezinte pe fiica lor fratelui ei mai mare, Christopher Woolf, fiul în vârstă de 5 ani al lui Mozzi dintr-o relaţie anterioară.

Beatrice și Edorado Mapelli Mozzi s-au căsătorit anul trecut

Amintim faptul că prinţesa Beatrice s-a căsătorit în iulie 2020 cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, în cadrul unei ceremonii private la care au participat regina Elizabeth II şi rude apropiate. Beatrice, în vârstă de 33 de ani, este fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson.

Beatrice şi Mozzi, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut încă din anul 2018. Au fost împreună doi ani până când au decis să facă pasul cel mare, iar ulteiror aceștia au devenit și părinți.

În ceea ce îl privește pe soțul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi, este dezvoltator imobiliar.

„Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri, 17 iulie, la Capela Regală din Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat regina, ducele de Edinburgh şi alţi membri ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor Guvernului (în materie de pandemie – n.r.)”, anunța atunci  Palatul Buckingham.

De menționat este faptul că, Regina Elisabeta i-a împrumutat miresei două piese importante pentru nunta ei discretă. Este vorba despre rochia de mireasă şi tiara. Rochia purtată de aceasta la marele eveniment a fost creaţie Norman Hartnell, din tafta ivoire, încrustată cu diamante, şi aparţine reginei, fiind purtată de aceasta la un eveniment din anul 1962, pe când suverana avea 36 de ani. Singura modificare adusă de Beatrice sunt mânecile scurte din organza, aplicate modelului original.