Premierul Ludovic Orban, prezent, joi, într-o vizită în oraşul Panciu, unde a avut o întâlnire cu echipa de campanie a PNL, a fost întâmpinat de un grup de aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi PSD care l-au aplaudat, în mod ironic, atunci când acesta a coborât din maşină.

Şeful Executivului a declarat că speră în victoria la alegerile locale de pe 27 septembrie a candidatului PNL la funcţia de primar al oraşului Panciu, Nicolai Mărăscu.

Orban a renunțat la declarații

Deşi în programul iniţial al vizitei erau prevăzute o serie de declaraţii de presă, Prim-ministrul nu a mai susţinut astfel de declaraţii la Panciu.

Alături de candidatul PNL la Primăria Panciu, Nicolai Mărăscu, de candidatul PNL la Consiliul Județean Vrancea, senatorul Cătălin Toma, de ministrul Ion Ștefan, candidatul pentru Primăria Focșani, Ludovic Orban a stat de vorbă cu mai mulți pănceni și le-a transmis că orașul se poate dezvolta doar sub o administrație liberală.

“Panciu are șansa desprinderii de metehnele roșii corupte de la Panciu, prin alegerea, duminică, 27 septembrie, a unui om integru, bun profesionist, atașat profund de comunitatea pănceană, Nicolai Mărăscu!

Liberalii promit mari proiecte de investiții

Am fost alături de premierul României, Ludovic Orban, astăzi, la Panciu, pentru a discuta cu oamenii și a le transmite că o administrație liberală locală poate însănătoși orașul de podgorie. Ne vedem la vot, duminică! Votăm PNL!”, a spus ministrul cabinetului Orban, Ion Ștefan, conform jurnaldevrancea.ro.

În cadrul vizitelor electorale făcute în județul Vrancea, pentru susținerea candidaților liberali, prin prisma alegerilor locale 2020, Premierul Ludovic Orban a anunțat ample proiecte de investiții susținute de Guvernul liberal. Este vorba în principal de investiții în infrastructură, fără de care nu poate exista dezvoltare economică, a spus Orban.

Ludovic Orban efectuează, joi, o vizită în judeţul Vrancea. După participarea la întâlnirea cu echipa de campanie PNL din Panciu, premierul s-a deplasat la Ţifeşti, unde participă la la deschiderea unei baze sportive.

Foto: INQUAM / Octav Ganea