Tragedia momentului în muzică, după ce un celebru artist a fost ucis. Este vorba despre cântărețul de reggaeton portorican Francisco Santiago Serrano, cunoscut sub numele de „Cano el Bárbaro”. Potrivit presei internaționale, artistul a fost împușcat în cursul zilei de vineri, în estul insulei.

Autoritățile spun că asasinatul a avut loc în timp ce cântărețul în vârstă de 37 de ani, conducea un SUV Can-Am pe o autostradă din orașul Humacao. Pe de altă parte, până în momentul de față nu se cunosc însă suficiente detalii cu privire la cine ar putea fi suspecții. Totodată, nu se cunosc nici motivele crimei care au șocat întreaga țară.

Directorul adjunct al Diviziei de Omucideri a Corpului de Investigații Criminale Humacao susține că martorii nu au oferit prea multe informații referitoare la modul în care s-a produs tragedia, iar acum urmează o verificare a camerelor de supraveghere de pe autostradă.

„Am avut parte de foarte puțină cooperare din partea martorilor, până acum. Suntem în proces de verificare a camerelor de securitate”, a spus directorul adjunct al Diviziei de Omucideri a Corpului de Investigații Criminale Humacao, Orlando Torres Soto.

Tragedie în lumea muzicii. Cinci asasinate în ultimele 24 de ore

De menționat este faptul că situația devine cu atât mai complicată în contextul în care, asasinarea artistului nu este singulară ci este una dintre cele cinci morți înregistrate în ultimele 24 de ore în diferite părți din Puerto Rico, unde criminalitatea a crescut considerabil în acest an, scrie 20minutos.es.

În ceea ce îl privește pe Francisco Santiago Serrano, acesta a debutat în lumea muzicii în urmă cu mai bine de cinci ani, fiind apreciat de fanii muzicii reggaeton.

Artistul a devenit cunoscut în genul urban de muzică în anul 2015 cu single-ul „No, No”, alături de muzicianul și compozitorul de reggaeton Benny Benni. Totodată, în  anul 2019, acesta a câștigat și mai multă notorietate după ce a lansat „They Have No Rifle”, împreună cu Pacho El Antifeka.

Se poate spune că piesa este una aproape premonitorie, în contextul în care, în care unele părți din versuri se spune „cei care vor să mă omoare” sau „vorbesc despre moartea mea, ca să mă vâneze”.