Tragedie în sport. Un tânăr de 16 a fost răpus de căldură! S-a prăbușit pe teren

Drake Geiger a decedat marți, 10 august, după ce medicii au fost chemați la South High School din Omaha, unde adolescentul a căzut din picioare la ora locală 16:27. Din cauza căldurii, acesta s-a prăbușit pe teren în timpul unui antrenament, conform informațiilor transmise de washingtonpost.com

În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, acesta avea puls. Elevul a fost tratat pentru expunerea la căldură, apoi a fost transportat la Centrul Medical al Universității din Nebraska, unde a murit.

Temperatura era de peste 40 de grade Celsius

Mai mult, atunci când tânărul sportiv s-a prăbușit pe teren, temperatura era de peste 40 de grade Celsius, potrivit sursei menționate. Trebuie menționat și că acesta era înalt și supraponderal. Totuși, tatăl tânărului sportiv spune că acesta era sănătos, chiar dacă era „un copil mare”.

„Era un copil mare, dar era un copil mare sănătos”, a susținut tatăl adolescentului, Scott Hoffman, pentru ziarul Omaha World-Herald. De asemenea, acesta a precizat că fiul său nu s-a antrenat luni, deoarece medicul său a uitat să semneze actul prin care își dădea acordul în acest sens.

„Era un copil foarte bun. Îi vor duce foarte mult dorul și sunt foarte trist să îl văd plecat. Nu îi păsa dacă va juca sau dacă era în rezerve. Voia doar să joace și să fie cu cei din jurul lui. Camaraderia era cel mai important lucru pentru el”, a spus tatăl tânărului.

Sursa foto: Dreamstime