Doliu în fotbalul românesc! Bucătarul care a hrănit timp de două decenii naționala României a murit la 53 de ani

Este vorba despre Yalcin Cadîr, care a murit la vârsta de 53 de ani după de a fost bucătarul echipei naționale de fotbal timp de mai bine de două decenii.

În urma tragicului eveniment, Federația Română de Fotbal, întreg staff-ul și jucătorii echipei naționale de fotbal a României sunt în doliu.

„Federația Română de Fotbal, întreg staff-ul și jucătorii echipei naționale de fotbal a României regretă dispariția, la vârsta de 53 ani, a lui Yalcin Cadîr.

Timp de mai bine de două decenfii acesta a fost bucătarul echipei naționale de fotbal, iar de la inaugurarea Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia a fost bucătar-șef la restaurantul din incinta bazei de pregătire. Condoleanțe familiei și celor dragi!”, a transmis Federația Română de Fotbal (FRF).

O altă tragedie a avut loc în fotbalul românesc

Anterior, Raul Negrea, un jucător de fotbal, a murit într-un accident rutier produs în județul Bistrița-Năsăud. Acesta avea doar 21 de ani și era portarul echipei Someșul Dej.

Raul Negrea era din Cluj și circula dinspre Sângeorz Băi spre Ilva Mică. Totuși, a pierdut controlul volanului la un moment dat și a intrat într-un copac, în apropiere de malul Someșului. Din păcate, impactul a fost puternic și Raul nu a supraviețuit.

De asemenea, Raul Negrea a fost găsit după două ore. La momentul respectiv, un participant la trafic a observat mașina pe marginea drumului și a sunat la 112. În urma evenimentului tragic, Someșul Dej va retrage tricoul cu numărul 1.

„Cu mare regret, anuntăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a informat Someșul Dej după tragicul deces al tânărului fotbalist.

Sursa foto: Dreamstime