Franck Berrier s-a retras din activitatea de fotbalist în ianuarie 2019 și era antrenor secund la KV Oostende, pentru care fostul mijlocaș francez a evoluat între 2013 și 2018.

„Cu mare tristețe și neputință, am aflat de moartea vedetei clubului, Franck Berrier. Acesta s-a stins din viață în urma unui stop cardiac suferit în timpul unui meci. Le dorim apropiaților multă putere în aceste momente grele”, a transmis clubul belgian KV Oostende.

Amintim că Franck Berrier a mai jucat de-a lungul carierei sale pentru Cannes, Zulte Waregem, Standard Liege, KV Oostente și KV Mechelen. După retragere, francezul și-a continuat activitatea la KV Oostende, acolo unde a ocupat funcția de antrenor secund.

Anterior a avut loc o altă tragedie în lumea fotbalului

Amintim că anterior a avut loc o altă tragedie în lumea fotbalului românesc, după ce Raul Negrea a murit într-un accident rutier produs în județul Bistrița-Năsăud. Acesta avea doar 21 de ani și era portarul echipei Someșul Dej.

Raul Negrea era din Cluj și circula dinspre Sângeorz Băi spre Ilva Mică. Totuși, a pierdut controlul volanului la un moment dat și a intrat într-un copac, în apropiere de malul Someșului. Din păcate, impactul a fost puternic și Raul nu a supraviețuit.

De asemenea, Raul Negrea a fost găsit după două ore. La momentul respectiv, un participant la trafic a observat mașina pe marginea drumului și a sunat la 112. În urma evenimentului tragic, Someșul Dej va retrage tricoul cu numărul 1.

„Cu mare regret, anuntăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a informat Someșul Dej după tragicul deces al tânărului fotbalist.

Sursă foto principală: Dreamstime