Detalii uluitoare în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama copiilor făcea live pe Facebook și asculta manele la maxim în momenul tragediei și nu a avut nicio reacție când de afară se auzeau sirenele echipajelor de intervenție. Polițiștii au fost cei care i-au oprit distracția când au venit să o anunțe ce s-a întâmplat.

După incident, copiii au fost preluaţi de ambulante şi duşi la spital, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Doi copii gemeni, cu vârsta  de 2 ani, au decedat la spital, după ce au căzut, miercuri seara, de la etajul opt al unui bloc. Potrivit ISU Prahova, se aflau într-un bloc de pe Bulevardul Republicii.

Mai mulți oameni au sunat la 112 după ce au văzut că doi copilași de doar 2 ani și o lună au căzut pe geam de la etajul 10 al blocului unde locuiau. Se pare că mama copiilor făcea live pe Facebook în timpul tragediei.

„Nu am apucat decât să văd că micuţii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strâmbe şi băiatul în pijamale desculţ.”, spune o femeie.

În tot acest timp, mama celor doi copii făcea live pe Facebook. Femeie era în pat alături de celălalt copil al ei, asculta manele la maxim și fuma. Deși sirenele salvatorilor se auzeau, femeia nu a avut nicio reacție

Vecinii spun că familia se mutase de câteva zile în apartament. În dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz de unde au căzut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

Tatăl copiilor nu era acasă în momentul tragediei, a venit mai tâzriu și era în stare de șoc. Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.