Claudia Pătrăşcanu s-a enerat maxim când a auzit despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu. Nu a deranjat-o atât de tare relația celor doi, cât mai ales comportamentul neadecvat al fostului soț vizavi de cei doi copii pe care îi au împreună. Asta pentru că Bădălău a ales să-și mintă copii pentru a petrece în brațele lui Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a povestit că cei doi copii trebuiau să fie la el în această perioadă. Însă, un telefon primit de artistă de la fostul soț a schimbat total planurile familiei. Cântăreața ar fi fost rugată cu cerut și pământul de afacerist să ia băieţii înapoi acasă, pentru el are un eveniment.

“Doar copiii mă interesează, mă interesează educația lor, siguranța lor. În momentul de față copiii sunt în vacanță la tatăl lor, i-a luat pe 31 iulie și acum pot să înțeleg după această apariție intervenția lui Gabi disperată cumva de săptămâna trecută când am fost sunată, el doar ce luase copiii, și la diferență de două zile, m-a sunat insistent, disperat în care îmi spunea să-l ajut.Am intrat în panică, i-am spus spune te rog, în condițiile în care când a venit să ia copiii a petrecut trei ore la mine în casă insistând ca copiii să meargă iarăși în vacanță, am vrut să fac acest lucru că mă gândesc la binele copiilor și știe și el acest lucru”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a vrut să scape de copii

Ea a spus că a fost efectiv implorată de fostul soț să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu.

„Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Potrivit artistei, Gabi Bădălău i-ar fi cerut să își mintă copiii și să nu le spună motivul real pentru care tatăl lor nu își mai poate petrece timp cu ei.

“Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care l-am luat pe copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor.

El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia. El în ziua respectivă cât el era la restaurant și unde era el, copiii era într-un mall la ora 23:30, băiatul mare îmi spunea că oamenii ne dau afară din mall, mi-au zis că au venit să vadă un film de oameni mari.”, a relatat extrem de supărată Claudia Pătrășcanu.