În cazul în care cele două părți ajung la o înțelegere comună, noua emisiune în care Bianca și Alex vor fi personajele principale ar urma să fie difuzată de Antena Stars, potrivit cancan.ro

Pe lângă sumele colosale ce sunt vehiculate, surpriza o reprezintă punctul de interes al noului produs TV, deoarece Alex Bodi ar fi cel care se află în prim-planul emisiunii, conform sursei menționate.

El urmează să fie însoțit de echipele de filmare la Londra, acolo unde ar fi închiriat o locuință de lux.

Reîmpăcarea dintre afacerist și Dragușanu

La doar două săptămâni după ce semnaseră actele de divorț, Alex Bodi a făcut anumite sacrificii pentru a reintra în grațiile Biancăi Dragușanu.

Pe lista sacrificiilor se numără un cadou scump pe care l-a cumpărat iubitei sale, o geantă Chanel în valoare de 6.000 de euro, dar și un zbor privat de 25.000 de mii de euro. După acestea, dar și multe altele se pare că i-a reușit pentru că cei doi sunt nedespărțiți de două săptămâni de când se află în izolare și locuiesc împreună în vila de lux a afaceristului.

O altă strategie din „rețeta” lui Alex Bodi este aceea că nu se dă în lături nici de la gătit și chiar a amenajat o sală de sport special pentru Bianca Drăgușanu. De asemenea, acesta încearcă să-i arate cât de mult o apreciază și a început să treacă cu vederea unele greșeli din trecut ale Biancăi.