Alex Bodi a fost nevoit să facă mai multe sacrificii pentru a intra în grațiile Biancăi și se pare că acestea dau roade. Când nimeni nu se mai aștepta la o împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iată că omul de afaceri a renunțat la orgoliu și s-a întors în brațele vedetei, scrie fanatik.ro.

Pe lista sacrificiilor se numără un cadou scump pe care l-a cumpărat iubitei sale, o geantă Chanel în valoare de 6.000 de euro, dar și un zbor privat de 25.000 de mii de euro. După acestea, dar și multe altele se pare că i-a reușit pentru că cei doi sunt nedespărțiți de două săptămâni de când se află în izolare și locuiesc împreună în vila de lux a afaceristului.

O altă strategie din „rețeta” lui Alex Bodi este aceea că nu se dă în lături nici de la gătit și chiar a amenajat o sală de sport special pentru Bianca Drăgușanu. De asemenea, acesta încearcă să-i arate cât de mult o apreciază și a început să treacă cu vederea unele greșeli din trecut ale Biancăi.

„Bianca și Bodi sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună.

Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile. A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine.

Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri”, au declarat surse apropiate cuplului pentru cancan.ro.