Mama Claudiei Pătrășcanu a lansat un atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu. Aceasta susține că blondina nu este o mamă bună și totodată este un exemplu negativ pentru toți copiii săi.

În acest context, Gabi Bădălău a simțit nevoia să îi ia apărarea divei. Într-un interviu acordat pentru Spynews.ro, afaceristul a declarat că dezvăluirile făcute de fosta soacră sunt false și că toate atacurile survenite din partea Biancăi Drăgușanu la adresa Claudiei Pătrășcanu i-au aparținut în totalitate blondinei, el neavând niciun fel de influență asupra acesteia.

Totodată, acesta susține că își dorește ca totul să se termine cât mai repede, subliniind faptul că nici măcar nu știa de declarațiile făcute de Bianca Drăgușanu, în contextul în care și ea este mamă.

”Îmi e așa greu să mă cobor la acest nivel. Este mult prea jos pentru mine. Aștept cu nerăbdare să se termine totul. În primul rând, nu eu am pus-o pe Bianca Drăgușanu să dea acele declarații. Bianca este o femeie căreia să îi spui ce să facă? Nici nu știam de acele declarații, am aflat ulterior.

Mi se pare absurd ca ele să se apuce să se jignească și să nu se aștepte la reacții ulterioare. Ce dai în viață, aia primești. Plus de asta, și Bianca este mamă și are ea mamă la rândul ei.”, a declarat Gabi Bădălău, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu divorțează

Mama Claudiei Pătrășcanu a mai declarat că Gabi Bădălău a făcut mulți pași înspre o împăcare cu încă soția sa, acesta fiind de fapt motivul pentru care nu îi acordă divorțul.

În acest context, afaceristul a spus că nici nu se pune problema de așa ceva. Mai exact, el susține că despărțirea nu a fost oficializată pe cale legală din cauza dovezilor și dosarelor care trebuie analizate de magistrați.

Gabi Bădălău a mai adăugat că își dorește divorțul și să scape de tot, pentru a-și putea continua viața.

”Se tot spune că nu vreau divorțul. Și eu îmi doresc divorțul, îmi doresc să scap, doar că divorțul nu este ca o sticlă cu apă. Mai mult decât atât, în viața mea nu există noțiunea de amantă, pentru că eu nu am nicio treabă cu ea (n.r. Claudia Pătrășcanu) de mai bine de 2 ani. Vreau atât de mult să-mi văd de viața mea, de copiii mei și de cele 2 săptămâni de vacanță împreună cu ei”, a mai spus fiul de milionar.