Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă! Fosta asistentă TV, reacție acidă la declarațiile Claudiei

Claudia Pătrășcanu a declarat recent că Bianca Drăgușanu este un exemplu negativ atât pentru copiii ei, cât și pentru minori în general. După ce aceste declarații au ajuns și la urechile Biancăi Drăgușanu, blondina a postat pe contul său de Instagram un mesaj dur la adresa Claudiei Pătrășcanu.

”Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Ce a determinat-o pe vedetă să facă astfel de declarații

Recent, Claudia Pătrășcanu a spus despre Bianca Drăgușanu că este un exemplu negativ pentru minori, inclusiv pentru copiii ei. Aceasta a mai spus că nu dorește să dezvolte subiectul despre Bianca Drăgușanu și că nici nu o interesează ce spune blondina despre ea.

”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu.

Conflictul dintre cele două a început după ce Claudia Pătrășcanu a spus că Bianca Drăgușanu ar fi invidioasă pe frumusețea ei naturală. În urma acestui mesaj, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj pe contul ei de socializare, în care a scris că „De frumoasă… ești frumoasă. De deșteaptă… ești frumoasă”.

În acest context, Claudia Pătrășcanu a revenit cu o nouă replică și a spus că Drăgușanu „este un pericol public pentru toți copiii minori”.

Amintim că Claudia Pătrășcanu a fost întrebată anterior dacă crede că Bianca Drăgușanu este geloasă pe ea.

„Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală. Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.